Wanted! NISSAN 200 SX S14
Sveiki!
Taigi, noriu pirkti [subj] 97+ metu. Zlodey75 sake mate viena Marijampoles turguj, kai sau bolido ieskojo. Kaina buvo apie 8k $. Bet tai buvo jau pries gera menesi. Tai sakau neseniai gal kas buvo ir mate?
Ar turguj, ar aikstelej? Marijampolieciai atsiliepkit! Beje, kada didziausias turgus ten? Gal paciam verta apsilankyti…
Taip pat ir Radviliskio turgus domina! Gal kas buvo?
Vakar buvau Utenos turguj, tai ispudis nelabai kox Kibiru balius
Tik pora eksponatu pritrauke demesi.
Pirmoje vietoje Mitsubishi Eclipse GS 96 metu- labai faina masinike. Kaina 6300$
Dar patiko Honda Prelude naujos kartos (metu nepamenu), tik kad automatas ir dar variklis paprastas ne vtec’inis.
Nu ir dar patiko Audi TT kvatrine Dodge Stealth’a balta maciau.
Laukiu acakymu!
BR,
duskinas®
Nu… masina reta, ash ir nesitikejau labai daug atsakymu
Kauno turguj zalias buvo naujesnio modelio truputi įlenktas, bet 93 ar 94 metu. prase uz ji 3600 euro.
Tokiu metu manes nedomina… as kalbu apie 97+ metu modeli (S14 AKA S14a).
http://www.nissan200sx.net/lt/img/history/historia_s14a.gif
Tai cia jau S15.
Nesamone! Chia yra s14!!! Jau patikek man ‘naslovo’, jei nezinai
Susimaisiau
Kazkas man sako, kad ne vienas zhilas plaukas man prasikals, kol surasiu mane dominanti masiniuka Jau pradejau galvoti ir apie truputi senesne 95-96 metu versija.
Beje, buvau pries pora savaiciu Marijampolej. Turgus didelis, masinu daug- bet nissan 200sx tik vienas ir dar baltas, automatas, ir metai ne tokie, kokiu noreciau… kaina aisq atitinkamai nedidele
Kiekviena penktadieni i Marijampole neprivazinesiu. Ir laiko ner, ir benzui pirmyn atgal apie 50lt reikia…
Taigi, jei kur uzhmatytumet toki bolida- please respond! Skolingas neliksiu
wot vienas kox tai :
http://autoplius.takas.lt/lt.php/skelbimai/lengvuju_automobiliu_paiesk
a/2;search_action;view;urlid;2786;main_limit;-1 ;
Cia turbut tas pats kuri jis ir mate (baltas + automatas)…
Zmones, kurie lankosi Marijampoles turguj, padekit prasau "duskinui", o tai jis visai dviratininku taps!!!
Sekmes, liuks masina . tik, kad sunku bus rasti tai tocna. dabar paziurejau skelbimus per visus status, vienetus rado.
a cia europinis modelis 200sx vadinasi ? nes statskas 200sx tai ubagas konkretus. o apie kuri tu kalbi tai 240sx.
isvaizda man jo tai kazkas arciau Skyline . turek valios ir pasistenk tokia rasti!
Europietiskas 200SX = Amerikietiskas 240SX. Nors meluoju- nevisai lygu IMO daug europietiskas geresnis, nes turi kultini SR20DET
varikli, o USA turi SR24DE
. Bet is isvaizdos jie niekuo nesiskiria… atrodo
Jo, matomai cia ir yra tas, kuri maciau Kapsuko turguj Nes ir kaina ta pati
Beje, automatas manes nedomina- tokiai masinai tik manualas!
Neblogas masiniukas! Tik man atrodo jog teks truputi kantrybe apsisarvuot kol surasi tinkama varianta. Sekmes paieskose!
Dekui… tikiuosi nepraskysiu ir nenusipirksiu kokio Golpo is nevilties
2 Zlodey 75:
Dviratis- SYLA!!! Bet arteja ziema… per pusnis su mano slikinem padangelem bus nekas