Waikinas - narkomanas. Ateitis?

Waikinas - narkomanas. Ateitis?

Na wat turiu as drauge. Jai 15, o jos waikinui 17. Sis tiikrai ne pirmus metus wartoja narkotikus, o drauge wistiek labai ji myli Myliu.Mergina su juo draugaudama labai pasikeite. Atsidawe jam po triju dienu draugystes! Wisi kas pazysta sia pora sako, kad bahuras ja naudojas nes ji turtinga, wiska jam perka (netgi duoda pinigu ant dozes) ir mylisi bet kada kai sis uzsinori sekso (mylisi net laiptineje).Na ka puikus pvz. kad meile akla! Nzn ar ji pati wartoja bet tikrai bande draugaujant su juo. Taigi jam dabar wyksta teismas del prekiawimo narkotikais ir gresia keli metai zonoj.Beje, merginos mama zino, kad jos dukros waikinas narkomanas ir leidzia siems draugauti ir dar tikisi, kad jie susituoks! Norejau paklausti gal zinot panasiu pvz? O gal teko girdeti, kad waikinas mesdawo wartoti? Kaip manot kokia ju ateitis? P.S. Jei buwo tokia tema nepykit! Kiek ziurejau tai tikray nemaciau.Angelas

Jeigu mergina doora ir nesupranta, kad ja naudojasi, tai tegul ir toliau dulkinasi su narkomanu laiptinej, kol pasigaus kokia liga…
nuo durnumo vaistu nera!
o narkomanus reikia ne gydyti, bet isnaikinti kaip parazitus, kad neplatintu savo iskrypelisko genomo…

nu nelabai pritariu narkomanams.ji ir gal narkomane(tavo darge) nes abejoju kur ir ji nevartos narkotiku.o bje jie gali uzsikresti ziv. nu zodziu ateistis nekokia Ne Ne Ne

as ir manau kad is ju draugystes nieko gero…NeNekaltas

Ner cia del ko pykt, pakankamai rimtas pretekstas pakartot tema nors ir 10 karta… Wat, as siulyciau tau paskaityti ir draugei pasiulyt perskaityt Melvin Burgess HEROINAS. Labai rimta knyga apie labai rimtas problemas parasyta remiantis tikrais faktais, kiekvienam suprantamu budu (pasakojama ish pirmo asmens). Knygoje si problema persipina su galves gyvenimu, pavojais, meile… Man asmeniskai knyga atskleide tikraji narkotiku veida, supratau, kaip keiciasi zmogus, bent karta paragaves sito meslo, supratau, kaip sunku ishlikti svariam gyvenant tarp narkomnanu, taip pat supratau, kaip sunku ju atsikratyti, ir kuo gali tai baigtis… Jei susidomejai, parasyk man privacia zinute, papasakosiu daugiau.

…Ateitis- jei nepaliksi jo tai ir tu tokia tapsi, arba uzdaryk jy y rebilitacijos centra…

cia ne iseitis, narkomanus reikia i zona iki gyvos galvos ikisti, arba pakarti. Man teko matyti, kaip narkomanai bando usidirbti dozei, nuo to laiko manau, kad juos visus reikia naikinti…

As ir zinau kaip narkomanai bando uzsidirbt: patys prekiauja, wogia daiktus, reketuoja, praso ismaldos arba naudojas tokiom kaip mano drauge… Na tiesa sakant nelabay man ji ir drauge… Susipykom nes ji wisas mus (geriausias drauges) iskeite i ta narkomana ir nekreipe demesio i musu atkalbejimus del ju draugystes. Sake, kad jie wienas kita myli… Nzn, bet meiles cia nematau Nustebęs

Ka cia jus nusisnekat ble(zudyt,najkint)nenususnekekit tik,manau is cia rasiusiu nejvienas nera vartojas stipriuju narkotiku.pvz.hero,as ir buvau supistas mazvajkis kaj susidejas buvau su tam tikrajs zmonem kurie pardavinejo narkasa,ir ka tusas po tuso,dykaj betkada gaudavau fero ir davaj vs proga ir uostydavauNekaltaskol viena nakti negalejau uzmikt,nes kaulus pradejo ziaureai lauzyt(jausmas nekoks,atrodo lyg kaskas is vidaus kaulus tau trajskytu),na geraj tevam aisku nesakysi,nu ir geraj stabdzio nera pirmyn toliau hera varetNekaltastikreause ir dabar buciau tokspat "asilas"ir varteciau hera,bet va turejau mergina,na buvau ziaureai isimilejas ja,ir ji kaj suzinojo,man ultimatuma iskeleNekaltasna per vargus nebejemiau i rankas tu brudu visokiu,daugeau kavos gereau ior seip tajp isisukau is to meslo.Tad kajp jus cioa sakot kad saudyt,zudyt,i zona kist,taj ble pamasdtykit jus,kad priprasti galima aplamaj netycia,prigeres taj nieko juk negalvoji,ir beto jej nezinot taj tie kas prekiauje.pvz.mokyklose daznaj duoda pirma doze nemokamaj(kad uzkibtu ir toliau pamates kad geraj veza aqteitu pirkt),taj va girti pacanaj visokie ir varo pirkt,tad tajp ir pripranta.nu krc tingiu viska pasakot,bet manau supratot ka noriu pasaklytNekaltastad ble jokios zonos nieko nepakeis,tiesiog gereauses budas atpratint taj kajp man buvo,taj patodet kad per ta msla gali kanors prarast ir t.tNekaltastad taj merginaj manau vertetu jej jy myli padartyti tajp kajp man mano mergina,o jej jis nekreips,tada merginaj irgi bus nauda,nes ji suzinos jog tam bachuriui ji nerupi neikiekNekaltastaj tiek.

Zinai as pritariu, kad mergina turetu neleisti wartoti. Bet sioje istorijoje tiesiog ta mergina kazkokia "trenkta" pasidare kai pradejo su juo draugaut. Wienakart as jos paklausiau "kodel tu jam nedraudi wartot?". Ji atsake, kad jam neleidzia. Tada atejo jos waikinas wel apsiputes. As paklausiau "tu ant jo nepyksti?". Atsake "o kodel tureciau? Juk kai jis wartojo manes tuo metu nebuwo ir as nemaciau!"

na tada rimtaj ta mergina "trenkta" ir dar kazkajp tas pats bachuras kad jos neikiek nemyli irodo tas faktas kad kajp tu sakeai jis jama is merginos savo babkesNekaltasble as kad ir kokioj padety buciau,kad ir kajp su babkem problemos butu,bet is savo merginos tikrtaj neimciau,nors ji ir milijonus turetuNekaltasna bet visokiu lopu seis lahjkais pasitajko,o jej ta tavo "drauge" nesupranta kad ja naudojasi taj cia tik jos beda,o ne jos draugiuNekaltasble as esu pasigaves pora lopu turtuoliuku kurioais grynaj naudojuos,bet is merginos lupt babkes taj…Ne

Na wa as dabar susimasciau, kad ta merga is tikruju gi anksciau nebuwo durna. Pati wisokias warkes suko. Dabar pamaniau gal ji norejo tik but sustresne musu rajone, nes tas bahuras tai hebros turi (juk prekeiwis). Nežinau

Taj ble tam bachurui ta merga atsibos po kiek lajko,ir ja paliks,o manau draugiskaj tikraj neisiskirs,tad ant tos mergos vares jis pries visa savo ta chebra,tad taj mergaj bus geda pasirodet lauke potoNekaltasnes ble nera sunku padartet taj kad rajone apie tam tikra merga visi porintu,ble jej jis vierchas rajone dedas taj ble jis pasakys kad ji tokia ir anokia,taj kiti net nepagalvoje atkartos viskaNekaltastad jokia sustra ji tikraj nebus.po to kaj jie isiskirs su ta merga joks norm bachuras is to rajono su ja neprasidesNekaltastad…

nera ateities

na nera taj nera,ka cia jau bepadarysi dabarŠypsenabeto tavo krutine graziCha chaGerai

Na,bet tas bachuras ir parazitasPiktas,taip isnaudoja ta mergaite.

BUtent

neeee, apie ateitį net galvot nereijke…nieko nebus aš manauDrovusNeBlogai

Tu paskaityk kokia nesamone parasei:

[quote]Tad kajp jus cioa sakot kad saudyt,zudyt,i zona kist,taj ble pamasdtykit jus,kad priprasti galima aplamaj netycia,prigeres taj nieko juk negalvoji,1ir beto jej nezinot taj tie kas prekiauje.pvz.mokyklose daznaj duoda pirma doze nemokamaj(kad uzkibtu ir toliau pamates kad geraj veza aqteitu pirkt)
[/quote]

Gali pradeti netycia vartoti? Juokiasi Ateis nusipirkti dar, kai pamatys kaip smagu? Juokiasi

Tokiu "netycia" vartotoju nebuna. Buna tik silpnavales siuksles, kurios sveiku protu pradeda vartoti ta suda, taip pat buna ispizdeja turtingu tevu geri vaikai, kurie is nezinojimo kaip dar isipisineti pradeda vartoti. Tokios visuomenes atmatos turi keliauti i jiems skirta vieta - zona! gales ten vartot ka nori ir dulkintis vieni su kitais ligi valiai.