Waikinai KOkios jusu nuomones apie manekenes?..
Manekenes turi grazia figura, bet kad graziu butu is veido tay labaj mazai nedaug
manekenes grazios,bet tikrai ne vidum
Grožis + pasikėlimas… Aišku ne visos…
na nzn man manekene, ta kur witrinose stowi,. taj ka tu cia turejaj omeny , as laikau modeliai na ka - grazios taj griazios. tikraj ne tokios kaip i mis lietuva susirenka… bet tas ju uzkulsinis gyvenimas man nepatinka… wisi tie narkotinkaj ir t.t.
ka jos perdaug pasikelusios
Nepazystu nei vienos, bet kiek matau per Fashion TV tai yra graziu bet kudos visos labai… nepatinka man tokios…
Nu manekenes gi - zmones kaip zmones. Bet dazniausiai jos persistengia;>~ Ir daznai jos buna tiesiog pasikelusios fyfos, nepasizymincios tokiomis pat puikiomis widinemis savybemis kaip isoreje;>~ Ne visos, bet dauguma tu grazuoliu yra sukuriamos tiesiog va taip -> tomykas.kadras.lt/juokeliai/Tiuningas.mht
Kokia nuomonė? Na manekenės - moterys, uždirbančios savo grožiu. Tegu sau. Man jos nėra gražios, aišku yra išimčių, tačiau mėgstu “normalias” merginas - su riebaliuku, su užpakaliuku ir kojytėm, o ne liesą mėsą ant pagaliukų ofkors yra manekenių ir ne šapalių, bet šiaip geriausia natūralna litofka
lia lia lia lia lia trumpas sujungimas
Man visos paneles grazios.
na man dabartines manekenes… bajsu kad vejas nenupustu o apie veideli tai ner ka sneket…asq jej grazi normali i rnepasikelus tai
ir ka tu su ja veiktum?
~
Kad paskui visi ja nuziurinetu? nieko panasaus… jokia cia svajone
O fifos nepatink
Paziuret grazu, bet tuo wiskas ir baigias…
pasistatytu ant pakylos ir ziuretu
Mano nuomonė apie jas gera
skaitau komentarus ir ziuriu kaip jus stumiat ant manekeniu pz graudu ziureti… ar jus pazistat BENT viena manekene kad galetumete ant ju stumti?atseit jei jau manekene, tai stebuklas kad kalbeti moka…ir man atrodo kad jus ce biski pavydit, kad pacios tokios nesat ar patys,kad negalit tokiu tureti… gedykites…man graudu uz jus
turiu ne viena drauge manekene, viena is ju net wold super modelis
ji nuostabus zmogus, kiekvienas tokio zmogaus turetu pavydeti, bet esme tame, kad nereiketu tu manekeniu per daug issaukstinti, jos kazkuo isskirtines, kad ant podiumo vaiksto? jos kudos kaip shakaliukai is veido ne visada lelytes, taip kad nepasakyciau, kad kazkas ypatingo. galbut turi daug demesio, bet to demesio sulaukia del savo titulo “manekene”, o bet dazniausiai ne del charakterio, o tai ir blogai. todel viso shito komentaro esme tame, kad dauguma y manekenes ziuri kaip y papuoshala, o ne y zmogu, nors ne visos jos zmogishkos
~