waijkinas ar draugaij?

waijkinas ar draugaij?

o jeig tektu pasirinkti…nuostabius draugus ar taijp pat nuostabu waijkina(mergina) ?????? Nekaltas

Aisku mergina. Taip Mirkt
Nors draugyste, mano manymu, svarbesne. Kox paradoksas. Laimingas Visgi viskas priklauso nuo situacijos… Nekaltas

sunkus klausimas…na, gal pasirinkciau draugus, nes jie paguostu kai vaikino nebebutu…na, bent dabar taip manau…

mm… galbut…

Ash tai rinkciausi mergina nes geru drqaugu yra daug o geru merginu ne taip jau ir daug Mirkt

Nekaltas labaj sunkus klausimas, net nzn ka pasirinkciau… jei myleciau vaikina, taj tada tikraj pasirinkciau ji… Taip

ir vaikinas ir draugai!!!

be siu zmoniu negaleciau gyventi… ir tikrai nesirinkcia is siu dvieju vieno…turi boot du ir psio!!!

Geriausia tai ir tas ir tas …na gal draugai ,nes ju nebebus tokiu nuostabiu …ne ,bet nzn Nekaltas

hmm… man jau grejt bus 15 bet dar nezhiuriu i bernus kaip i vajkinus Angelas kam rejkalingas vienas, kai ju yra daug? Drovus na bet zhinoma jei jau myli taj myli Flirtas

nelabai isivaizduoju kas gali but per reikalas,kad reiketu taip rinktis Nekaltas shiaip tai rinkchiaus vaikina

na manau as pasirinkciau draugusTaipCha cha

as tai pasirinkcew ta nuostabiaja Moteris Taip bet jei ten tikri draugai tai ir juos karu pasilikcew Cha cha ai krc…reik baliavot! vo tejpAlusTūsas

laiko uztektu ir vaikinui ir draugams Nekaltas

o tai cia kaip ultimatumas?zinoma pasirinkciau ta kuris neiskele tokio ultimatumo…jei vaikinas pasakytu arba as arba draugai - as ji pasiusciau toli toliLabas…reiskias tokis jis jau ir nuostabus… o jei draugai…tikri draugai tokiu ultimatumu neskelbtu…
…bet siuo metu bet kokiu atveju pasirinkciau draugus…Nekaltas

pirmiausia nerejktu rinktis.o jej lieptu vajkinas pasirinkti ji ar draugus rinkciaus draugus…nes jis manes rejskias nesupranta ir t.t. ir atvirksciaj.

man panasi sitoacija buvo nutikusi…Tik tas vaikinas nera vajkinas…Jis tiesiog mirc meile.Cha cha O dawgiaw nieko…Drawge supyko.ir mane santazavo…rejkejo man pasirinkti…ir jos manymu pasirinkaw ji…Na net nzn…Bet jau taip isejo…Manau susitajkysim. bent jaw as to tikiuosi…Te wa…Laimingas

uj sunkus klawsimelis Nežinau net nezinaw…galbut pasirinkciaw drawgus,juk geru drawgu sunku susirast,o baxura gali bet kada pakabintNežinau

cia tik mano dabartine nuomone,kuria ash jaw dabar abejoju.o kas bus veliaw… Nežinau

Draugus… nes netaip lengva susirasti labai geru draugu… Šypsena
O nuostabiu vaikinu gali tapti ir labai geras draugas… Taip
Nekaltas

vaikina,jis man atstotu visus draugus…Nekaltas