Vyturys ir peleda

Vyturys ir peleda

Mano seimoj gyvena vyturys su peleda. As keliuosi 7 ryto(net savaitgaliais), kai mano vyras megsta parpt iki 12. Atitinkamai 10 val vakaro is manes jau nekoks pasnekovas ir dalyvis, o vyras gali prasedeti prie kompo ar TV iki 3 ryto. Kol kas mums tai netrukdo. Idomu ar ateity nebus tai problema (na mes kartu dar tik pusantru metu)?

bus Blogai,bet ph Gerai

Labas Ne, problemu ateityje tikrai Neturetu buti, jei sutariat ir sutarsit toliau. Musu šeimoje situacija analogiška. Kartu gyvenam jau 13!!! metu ir liktai visai nieko - prisitaikem vienas prie kitoTaip Manau ir jums pavyksTaipŠypsena

Dzian, kodėl šiandien be nuotaikos???

Diandziaminiui ne kas siandien:

Blogiausia tai, kad kai as atsikeliu anksti ryte, tai noriu kazka ir veikti, kazkur vaziuoti, o vyras kategoriskai nesutinka keltis. Suradau gera recepta: savaitgaly kepu blynus pusryciams Šypsena Kadangi jis dievina blynus, tai pats issirango is lovos tik uzuodes blynu kvapa Cha cha

Taip, matau kad jis šiandien be nuotaikos… Gal, kartais, žiurėjo filmą "Noriu į kalėjimą"???

Matai, kokia tu gudriJuokiasi Bet, manau, mane blynais iš lovos Neekas Neištrauktu!!!Cha cha

mes ir 13 metu kartu ir patikek labai sunku prisitaikyt (nors imanoma)ir problemu iskylaNekaltas

Tikriausiai kalbi apie sexa??? Kokios nuo to gali buti problemos???Nekaltas

Mes su Vyras irgi panasiai: as anksti keliuosi, o jis megsta pamiegot. O vakare as anksti uzmiegu…
Buvo nesutarimu del televizoriaus ziurejimo, nes mane nervindavo, kai jis nors ir tyliai, bet vis tiek mirgejo po visa kambari. O nesioti is kambario i kambari baisiai nepatogu - ir didelis, ir kabelines laidas pritvirtintas palei siena. Galiausiai nusipirkom dar viena televizoriu, tai dabar viskas Gerai

Taip Mano Moteris irgi dėl TV žiurėjimo manę pastoviai Kanda Bandau priešintisTaipJuokiasi

Man uzmigti netrukdo TV, man ir orkestras vakare gali groti-as uzmigsiu. Bet jei is ryto sukrebzda-as prabusiu ir nebeuzmigsiu. Kazin ar galima is peledos padaryti vyturi, ar bent dalinai? Nes is manes peleda tai Ne

Na jau NeCha cha

Tikriausiai kalbi apie sexa??? Kokios nuo to gali buti problemos???Nekaltas

[/quote]

ne vien apie sexa ,bet ir apie tai Taipman butu smagiau atsigult kartu o ne laukt kada malones ateit ,o is ryto irgi nuobodu vienai nubudus ,tai lendu zadinu ,va kaipLiežuvis

ne vien apie sexa ,bet ir apie tai Taipman butu smagiau atsigult kartu o ne laukt kada malones ateit ,o is ryto irgi nuobodu vienai nubudus ,tai lendu zadinu ,va kaipLiežuvis

[/quote]

Na, jai jau dėl sexo mane Moteris žadintu rytais - aš iškart prabusčiauTaip, nežiurint į taį, kad esu pelėda!!!Juokiasi O, juk mylėtis galima ir dienos metu…Mirkt

[/quote]

Na po 13 metu gal jau taip ir nebus, bet dabar kai vyrui pasakau kad einu miegoti, jis mane uzglosto, uzbuciuoja kad gerai miegociau, na kartais jis mane migdydamas ir pats uzmiega Cha cha Tada ir suknibzda mintis kad gal galima ji ‘vyturio’ virusu uzkresti, bet ir uzmiges 11 gali praparpt iki 12 jei nepazadina blynu kvapas Cha cha Man kazkaip maloniau su sex’u uzmigti nei prabusti, nors del ivairoves viskas neprosal Mirkt

jei iki shiol nebuwo problemu, tai ir ateity nebus…

Na po 13 metu gal jau taip ir nebus, bet dabar kai vyrui pasakau kad einu miegoti, jis mane uzglosto, uzbuciuoja kad gerai miegociau, na kartais jis mane migdydamas ir pats uzmiega Cha cha Tada ir suknibzda mintis kad gal galima ji ‘vyturio’ virusu uzkresti, bet ir uzmiges 11 gali praparpt iki 12 jei nepazadina blynu kvapas Cha cha

[/quote]

Matai, kartais praranda budrumą - užmiegat kartuCha cha