Nežinau, gal apie tai jau buvo kalbėta…
Kaip vyras reaguotų, sužinojęs, kad jo mergina laukiasi… Bet ji pati nėra garantuota, kas yra vaiko tėvas (situacija 50/50).
Mergina nebuvo neištikima…(nuskambės, žinoma, juokingai, bet tuo metu jie nebuvo kartu…)
P.S. atsiprašau dėl temos pavadinimo, nežinojau kaip pavadinti…
Nors nesu vyras, bet isivaizduoju, kad tokioj situacijoj, budama vyro vietoj, visu pirma reikalauciau, kad mergina mediciniskai pagristu fakta, kad tevas as.
kodel neimanoma? labai ramiai imanoma …
siaip tai manau, kad mergina pati noretu zinoti, kieno vis gi tas vaikas…
o vyro reakcija gali buti labai ivairi. Juk isteka ir moteriskes su 5 vaikais, o cia… galbut vis tik tai jo vaikas. normaliai galima patiems nusistatyti jo ar ne jo.
kazkiek nuoskaudos be abejo butu, bet labai daug priklauso ir nuo tu aplinkybiu, kuriomis gyventa tuo "pradejimo" periodu, ir nuo vyro jausmu.
Na bėda tai atsitiko tikrai ne man O mano geram pažįstamam…
Sužinoti galima… Bet ar vyras tikrai nori sužinoti - nes vaikutį jis myli ir gal bijo, kad atsakymas bus ne jo naudai…
Jei as myleciau ta zmogu bei vienas kita pazionotume ne pirma menesi, bei iki to fakto suzinojimo buciau planaves ateiti su ja ir tos ateities neisivaizduociau be …
Beabejo jei si situacija butu man aiski, t.y tiksliai zinociau kad tuo metu nei vienas is vyru nebuvo apgaudinejamas, greiciausiai ir toliau laimingai gyventumem, poto del idomumo gal ir issitirtumem patikslinti ar tai mano, bet tai nieko nekeistu ???
Ir kaip suprantu tai butent ji arciau tiesos. Mes neseniai susipazine, nera giliu jausmu ir t.t. pareikalauciau tyrimu jei mano didele dilema, jei ne mano viso geru, o gal ir ne…
Labai painu ir viskas prilausytu tik nuo tarpusavio santykiu sutarimo ir tikru jausmu !!
Labai painu ir tokia tema nepenktadieniui, rasydamas maniau kad viskas paprasta, bet kaip matau ir pats susipainiojau, atsiranda daug jeigu.
Bet tikiuosi ka nors supratai
su vienu dar neissiskyre, su kitu jau pradeda.
pasimetimas jausmuos ir gyvenime. vienas nepaleidzia, kitas vilioja visomis imanomomis priemonemis.
ir visa gyvenimo aritmetika (nedarykit is to aukstosios matematikos ar kokios mat.analizes)