Vyru padetis Lietuvoje. Realybes beieshkant.

Vyru padetis Lietuvoje. Realybes beieshkant.

Tai kokia gi ji is tikruju? Teko 30+ prisikaityti graudziu istoriju…Žliumbia Vienus zmonos Moteris musha, kitu gi laukia su kocelais prie duru, sekanciu prievartauja (ner teisybes nei BK), vercia dirbti ivairius darbus, o pacios motereles tik TaurėMoterisTaurėFlirtasMyliuTūsasTūsas, o vyrai Pavargęs.
O prie manes 5 jaunystes kaimyne sexualiai priekabiauja…
Gal reikia isteigti kokia "ramybes prieglauda vyrams" ? Renkamos aukos… DrovusPiktas

Neaukosiu, nes vyrus kartais visai kitur, o ne į ramybės prieglaudą talpinti reikėtųTaip

Suleke cia kada MoterisMoterisMoterisMoteris feminisciu a’lia draugiu pulkelis i sveciusDrovus As cia ir apkepa iskepiau ir vynelio parupinau. Tai prisisiurbe gyvates, desertui likusias baro atsargas patvarke (ballantines 0.5) ir visus VyrasVyrasVyras isvadino Kiaulė, tipo nerupestingi…
Bandziau prishtarauti, bet ju agresyvus zvilgsniai ir vaikymasis po buta atvede mane i blaivu prota - as dar per jaunas mirti…Drovus

Nereikia bobom nusileisti -kitaip visai chana bus Mirkt as cia juokauju jei kas ,bet yra juk geru MoterisFlirtasGėlė

Cha chaJuokiasiJuokiasi juokinga sitaucija, taip tau ir reikia

Taip taip, pasitaiko ir geru Moteris, kai jos miega TaipDrovus

ir vel vyrukai verkiat? dar vienas irodymas ,kad jus zliumbti ir temokatJuokiasi

Ne,ne tik zliumbti,jie dar kai ka mokaTaip.

Mielos Moteris o ar jus mokate ivertinti vyru pastangas? Ar vien tik matot ka ne taip padare ir vis priekaishtaujat? O jei jau ka gerai daro, tai tipo alia savaime suprantama ir neverta demesio…
Flirtas
Ir dar man labai idomus fenomenas - kodel jus tokios pasyvios, tik kaltinat viskuo ir visus, o pacios jokios iniciatyvos, mazdaug "imkit mane ir skaitykit"Flirtas

Pvz knarkti… NekaltasCha cha

TaipTaiplabai labai mokam, nieko kita nedarom, tik vyrus vertinam - kokie jūs paslaugūs, šaunuoliai, ištikuimuoliaiKanda

Z76G11 Šypsena Netiesa. Ne vien priekaištaujam. Kai Vyras padaro ką nors gero - nepamirštam ir pagirti, padėkoti. Ir kur tu susiduri su tokiomis nedėkingomis moterimis? Nekaltas Nekalbėk apie visas taip… Mirkt

Retorinis klausimas: kas pasyvesnis ar Moteris ar pasyvus gejus? Nors moterys turbut nepralenkiamos ir cia… Drovus

Tai tu čia apie seksą?.. Nekaltas Aš pagalvojau, kad apskritai apie vyro ir moters bendravimą, buitines problemas ir t.t…
Dabar man viskas aišku, ko tu toks piktas… Liežuvis

Nu tikrai, jei cia apie seksa, tai cia beverte diskusija Liežuvis Nes tiek moteru yra ivairiu, tiek ir geju Juokiasi Visu nepabandes - nezinosi Mirkt

As cia apie grybus jei ka, ir nesu as piktasDrovus

O kiek verkianciu matei?

Pavyzdziui mano vyras pasyvus, tai ka man dabar verkti ant visos Lietuvos, nereikia sureiksminti, ne visos moterys vienodosKietas

Zvelkim realybei i akis pro mikroskopa ApakęsCha cha