Vyru padetis Lietuvoje. Realybes beieshkant.
Tai kokia gi ji is tikruju? Teko 30+ prisikaityti graudziu istoriju… Vienus zmonos
musha, kitu gi laukia su kocelais prie duru, sekanciu prievartauja (ner teisybes nei BK), vercia dirbti ivairius darbus, o pacios motereles tik
, o vyrai
.
O prie manes 5 jaunystes kaimyne sexualiai priekabiauja…
Gal reikia isteigti kokia "ramybes prieglauda vyrams" ? Renkamos aukos…
Neaukosiu, nes vyrus kartais visai kitur, o ne į ramybės prieglaudą talpinti reikėtų
Suleke cia kada feminisciu a’lia draugiu pulkelis i svecius
As cia ir apkepa iskepiau ir vynelio parupinau. Tai prisisiurbe gyvates, desertui likusias baro atsargas patvarke (ballantines 0.5) ir visus
isvadino
, tipo nerupestingi…
Bandziau prishtarauti, bet ju agresyvus zvilgsniai ir vaikymasis po buta atvede mane i blaivu prota - as dar per jaunas mirti…
Nereikia bobom nusileisti -kitaip visai chana bus as cia juokauju jei kas ,bet yra juk geru
juokinga sitaucija, taip tau ir reikia
Taip taip, pasitaiko ir geru , kai jos miega
ir vel vyrukai verkiat? dar vienas irodymas ,kad jus zliumbti ir temokat
Ne,ne tik zliumbti,jie dar kai ka moka.
Mielos o ar jus mokate ivertinti vyru pastangas? Ar vien tik matot ka ne taip padare ir vis priekaishtaujat? O jei jau ka gerai daro, tai tipo alia savaime suprantama ir neverta demesio…
Ir dar man labai idomus fenomenas - kodel jus tokios pasyvios, tik kaltinat viskuo ir visus, o pacios jokios iniciatyvos, mazdaug "imkit mane ir skaitykit"
Pvz knarkti…
labai labai mokam, nieko kita nedarom, tik vyrus vertinam - kokie jūs paslaugūs, šaunuoliai, ištikuimuoliai
Z76G11 Netiesa. Ne vien priekaištaujam. Kai
padaro ką nors gero - nepamirštam ir pagirti, padėkoti. Ir kur tu susiduri su tokiomis nedėkingomis moterimis?
Nekalbėk apie visas taip…
Retorinis klausimas: kas pasyvesnis ar ar pasyvus gejus? Nors moterys turbut nepralenkiamos ir cia…
Tai tu čia apie seksą?.. Aš pagalvojau, kad apskritai apie vyro ir moters bendravimą, buitines problemas ir t.t…
Dabar man viskas aišku, ko tu toks piktas…
Nu tikrai, jei cia apie seksa, tai cia beverte diskusija Nes tiek moteru yra ivairiu, tiek ir geju
Visu nepabandes - nezinosi
As cia apie grybus jei ka, ir nesu as piktas
O kiek verkianciu matei?
Pavyzdziui mano vyras pasyvus, tai ka man dabar verkti ant visos Lietuvos, nereikia sureiksminti, ne visos moterys vienodos
Zvelkim realybei i akis pro mikroskopa