Vyriski stringai

Vyriski stringai

Ar daug vaikinu/Vyru nesioja stringus? Šypsena

teko teko matyt, kai kuriems visai ciotkai atrodo jei uzpakaliukas tvirtas Šypsena bet kad mazai tokiu yra t.y. nesiojanciu Šypsena

nenoreciau,kad mano vaikinas nesiotu tokius dalykusCha cha

Kodel nenoretum? Juk merginos irgi nesioja ir neisivaizduoja kitokiu… Beje, mano tevas nesioja ir atrodo labai cool! Kodel taip nusiteikus? Liūdna

manau cia du skirtingi dalykaiCha cha…man cia tas pac acosijuojasi kas bernas su sijonu…sori…Mirkt

Aš tai UŽ tokius dalykėlius bachūram.Gal mažiau tada žiūrės į mūsų užpakaliukus su stringais kai savo turės Cha cha

Ooo… daug ju matei?Apakęs

Maniskius tai tik viena Moterys matoCha chaKietas

Del tiesos- nesioju kad karsta nebutu, ne kad pasirodytKietas

nu nx Blogai

kai vasara ir pvz Moterys eina baltom kelnnem kurios persvieciamos tai matosi Kietas

Matosi, kad nera? Bet jei muvint nekontrastuojancius sortukus- irgi neiziuretumKietas
Tiesa, persvieciamu kelniu nedeviu. VulgaruKietas

hm… bet vis delto nors ir koks stangrus ir tvirtas tas uzpakaliukas butu,tas baxuras vislkintis stringus vis vien bus panasus i…geju!liudna,bet tokia tiesaCha cha

Blogai

Gimtadienio proga dovanu tokius gavau - dar kolkas neuzhsidejau. Cha cha Cha cha Cha cha
kchiortom…

Man asmeniskai nepatinka, kai vaikinai tokius devi…

Xexexe… Cha cha neishdrysciau i gatve isheit… Cha chaCha chaCha cha

vyrukas su stringais graziai atrodo tik tuo atveju, kai soka striptiza Liežuvis o siaip manau geriau jau jie tegul nesioja seimyninius… isivaizduokit liesa neauskta vyruka su stringais… Blogai

Kodel dauguma taip nusiteike pries stringus?! Šypsena O kaip tada jums atrodo merginos su jais? A? Šypsena

o man tai vyriski stringai tik su 2 zodziais asocijuojasi:Robke ir akvariumasCha chaCha chaCha cha

Cha chaGerai