vyriskas klausimas vyrams
na chebra padekite apsispresti kas geriau skutimosi peiliukas, ar skutimosi masinele??? kas naudojasi masinelemis ar veido neberia po skutimosi??? ir kokie kiti trukumai?
siulau epiliacini vaska
su mashinele nesportiska ir net neviriska. peiliai valdo.
Geriau peiliukai, po masineles veida isberia
Kaip kam. Vieniem geriau su peiliukais, nusiskutus mašinėle beria, o kitiems kaip tik atvirkščiai - nė už ką nesiskus peiliukais, tik mašinėle. Man asmeniškai gerai ir su tuo, ir su tuo… Sėkmės renkantis tokį svarbų dalyką.
geriausia su kareivisku dregnu ranksluosciu, toks kvadratukais smulkiais, kai trukteli kam nors, tai ilgai neauga barzda
cia is patirties
taip, teko paciam paragauti ir kitiem toki dziaugsma suteikti
Zmogutis*>
na, o rimtesniu atsakymu nebus? klausimas rimtas, o kvaili pasisakymai nelabai padeda
kas tau labiau patinka ta ir rinkis
na o jeigu rimtai, man asmeniskai tik elektine, su peiliukais negaliu skustis nes beria, na cia aisku kaip kam.
man asmenishkai tai geriau skutimosi peiliukai
, nors nesakau, kad neberia nuo ju… o masinele tai net nezinau… nieko ispudingo, o ir ilgiau kazkaip su ja ten ‘drocin***’ reikia
Tai skustis reikia, o na drocin.ti
Nuo geros masineles nebers… Nebent jau oda jautriu jautriausia…
Kai pradesi skustis pats suprasi kas tau geriau
man peiliukai geriau, masinele jau labai nepatinka
pradet skusti man nereikia . paprasciausiai mastau ar elektrine masinele nebus geriau, nes kiekviena ryta seriai lenda
elektrine masinele patogiau bet nemanau kad skuta geriau dabar yra nauji schik 4 skutimosi peiliukai dar nebandziau ir ir dar gillette nauji saip gal geriau masinele, o ipatingoms progoms geriau geri peiliukai