Vyriška moteris
Vakar vyras pasakė, kad negali pakęsti vyriškų moterų Pasijutau, kaip karosu per veidą gavusi
… Tuoj paaiškinsiu, kodėl: Jei į mūsų namus patenka koks nors naujas elektros prietaisas, pirmiausia AŠ jį išnagrinėju, tada parodau vyrui kaip juo naudotis; už butą, paskolą aš moku, žodžiu, aš viskuo rūpinuosi; niekada nedejuoju ir neverkiu; pletkais neužsiimu ir t.t ir pan. Bet, pagal vyro žodžius, aš vis tiek moteriška
Tai kaip tada ta vyriška moteris turėtų atrodyti?
Kai jo tai paklausiau, pradėjo vardinti tas savybes, kurias prieš tai išdėsčiau… paskui pats pradėjo juoktis, bet sakė, kad mane vis tiek labai
Taip ir nesupratau
-vyriška ar moteriška aš
jam moteriška, šiaip - su vyriška logika
jei labai myli, tai nesuk sau galvos - dziaukis
Ačiū
+ švelnumo įsikūnyjimas
Koks čia džiaugsmas ? Pastebėjau, kad ans labai sumoteriškėjo
o taviskis nuo sopkutes ir laikrasciu kartais atsitraukia bet vienas pliusas akivaizdus pailsejes ir nenervuotas
Vyriska moteris buvo mano informatikos destytoja. Hitleris moters kune Reikia pamatyt
Nia ans labai “techniką” mėgsta -vis garaže ir garaže
…
O aš konsultantė informatikai(aceit konsultuoju informatikos klausimais)
Ka tik tokia pabuvau vyriska
pilvuziu vienybei sudrebiau grubia savo nuomone
visai tuo nesididziuoju
bet kai pykstu, susivyriskeju kai tai
netycia
siaip ar taip, tai ka ten parasiau, ar zodzius kuriuos panaudojau, manua tai ir yra ne moteriska
…visai…
bet ar tik ne pati toki ir uzsiauginai ?
buna, kad koja pradeda niezteti (slaunis)
tai mano antroji puse buna, kad pasako : Kiausiai panizo ?
Kai kuriose situacijose isties elgiuosi grieztai, na kaip vyrai elgiasi… Tai todel ir buna, kad mane pavadina… baba s jaicami…
Na bet yra ir kita puse, jei pats uz save nesugebesi pastoveti, niekas uz tave nepastoves. O pastumdeliu bei zmogumi be nuomones, manau niekas nenori buti…
Viskas per tą meilę Lepinau per daug -ir she rezultatas
…
Matyt tu tokia, apie kurias sako boba su kiausais
Čia taip sako apie tas, kurios kalbėti “netingi”
taip maniau… ale kaip gera but palepintu
O kas būna, kad lepinimas tampa kasdienybe?
Cia visai ne del informatikos mokslo
vadinasi, reik sugalvot nauju lepinimo budu