Vyriška moteris

Vyriška moteris

Vakar vyras pasakė, kad negali pakęsti vyriškų moterų Baisu Pasijutau, kaip karosu per veidą gavusi Pavargęs… Tuoj paaiškinsiu, kodėl: Jei į mūsų namus patenka koks nors naujas elektros prietaisas, pirmiausia AŠ jį išnagrinėju, tada parodau vyrui kaip juo naudotis; už butą, paskolą aš moku, žodžiu, aš viskuo rūpinuosi; niekada nedejuoju ir neverkiu; pletkais neužsiimu ir t.t ir pan. Bet, pagal vyro žodžius, aš vis tiek moteriška Nekaltas Tai kaip tada ta vyriška moteris turėtų atrodyti? Nekaltas Kai jo tai paklausiau, pradėjo vardinti tas savybes, kurias prieš tai išdėsčiau… paskui pats pradėjo juoktis, bet sakė, kad mane vis tiek labai Myliu Taip ir nesupratau Pavargęs -vyriška ar moteriška aš Nekaltas Nekaltas Nekaltas

jam moteriška, šiaip - su vyriška logika Mirkt

jei labai myli, tai nesuk sau galvos - dziaukis Šypsena

Ačiū Gėlė Taip + švelnumo įsikūnyjimas Angelas Cha cha

Koks čia džiaugsmas Nežinau? Pastebėjau, kad ans labai sumoteriškėjo Veee Veee Veee

o taviskis nuo sopkutes ir laikrasciu kartais atsitraukia Juokiasibet vienas pliusas akivaizdus pailsejes ir nenervuotas Mirkt

Vyriska moteris buvo mano informatikos destytoja. Hitleris moters kune Juokiasi Reikia pamatyt Mirkt

Nia Ne ans labai “techniką” mėgsta -vis garaže ir garaže Angelas

O aš konsultantė informatikai(aceit konsultuoju informatikos klausimais) Nekaltas Nekaltas Nekaltas

Ka tik tokia pabuvau Nustebęs vyriska Cha chapilvuziu vienybei sudrebiau grubia savo nuomone Kandavisai tuo nesididziuoju Nebet kai pykstu, susivyriskeju kai tai Nežinaunetycia Ignoruojusiaip ar taip, tai ka ten parasiau, ar zodzius kuriuos panaudojau, manua tai ir yra ne moteriska Ne…visai…

bet ar tik ne pati toki ir uzsiauginai ?

Cha cha buna, kad koja pradeda niezteti (slaunis) Cha cha tai mano antroji puse buna, kad pasako : Kiausiai panizo ? Nekaltas JuokiasiKai kuriose situacijose isties elgiuosi grieztai, na kaip vyrai elgiasi… Tai todel ir buna, kad mane pavadina… baba s jaicami… DrovusNa bet yra ir kita puse, jei pats uz save nesugebesi pastoveti, niekas uz tave nepastoves. O pastumdeliu bei zmogumi be nuomones, manau niekas nenori buti…

Viskas per tą meilę Kanda Lepinau per daug -ir she rezultatas Pavargęs

Matyt tu tokia, apie kurias sako boba su kiausais Mirkt

Čia taip sako apie tas, kurios kalbėti “netingi” Cha cha

taip maniau… ale kaip gera but palepintu Šypsena

O kas būna, kad lepinimas tampa kasdienybe? Nekaltas

Cia visai ne del informatikos mokslo Mirkt

vadinasi, reik sugalvot nauju lepinimo budu Mirkt