Vyras musa moteri
Vakar teko stebeti toki labai nemalonu vazdeli, kaip vyras musa moteri. Tiksliau kaimynas bendrame koridoriuje tampe bei sparde savo zmona. Iskvieciau policija, bet ji atvaziavo tik po 40 min ir aisku kad nieko nepadare.
Nezinau ka zmona padare, bet manau, kad negalima taip elgtis, tuo labiau viesai. Manau, kad tas zmogelis labiau pazemino pats save, o ne zmona. Ir kodel policija tokia abejinga buitiniams konfliktams? O jeigu jis ja tikrai butu uzmuses, kas tada butu kaltas? Policija ar kaimynai?
Ir kodel musu visuomene vis dar mano, kad zmona vyro nuosavybe?
Ir ka kita karta reiks daryt, jei zinosiu, kad policija visiskai nepades?
nelabai ką policija gali padėt, kai reikalas sukasi apie buitinius konfliktus. Daugų daugiausia - tai gali atvažiuot ir nuramint. Ir nebent (jei triukšmauja naktį) paprašyt tyliau. Tiek …
visaip painiokis jam po kojom ir bandyk atitraukti demesi nuo zhmonos
vieshosios rimties pazheidimas po 24:00 valandos
1 kartas - 20 Litu
2 ir daugiau kartu - daugiau negu 20, pvz 50
norom nenorom teko ishstudijuot shita kodekso dali
Pats faktas siaubingas. Esu pati kazkada tai patyrusi. Na ne taip ziauriai, kaip cia aprasyta, bet… dar dabar vien pakeltas balsas siauba varo
[quote]
HCl rašė:
manau, kad negalima taip elgtis, tuo labiau viesai.
Nei viesai,nei ne viesai!!!
Ziauru,baisu ir nepateisinama…
Nu, mentai cia nieko negali padaryti, nebent moteriske zajava parasytu. O zmona ant savo vyro manau nera linkusi pareiskimu rasyti, juo labiau jei paskyrs pinigine bauda ji bus uzmoketa is seimos biudzeto.
va taigi va būtent …
Mano biesiškas įžvalgumas rodo, kad ten buvo jų gyvenimo būdo apsireiškimas, ir jau nebe pirmą kartą.
Jei rimtai, tai esu turėjęs tokius kaimynus
Pastoviai po pjankių lupdavosi. Bet paskui susitaiko ir viskas OK, net ir labai OK. .
Meilei ribų nėra, sakau aš jums.
Dar noriu pratęst.
tai va. pasimuša, susitaiko, ir policija pabuvoja ir nieko.
Bet gaila vaikų, kurie moraliai labai nukenčia, o dažnai ir fiziškai.
Kol maži vaikai, jie tokiuose kivirčuose yra aukos bet kuriuo atveju.
Kai užauga,…tuomet laikraščiai rašo: sūnus užkapojo kirviu tėvą ar motiną ir pan.
Bet kol vaikai maži, kol jų charakteris dar neužaugęs, jų labai gaila.