Vyras is uzsienio...

Vyras is uzsienio…

pipiriaw> jei vyras uzhsienietis nebutinai skiria zhmones atstumo barjeras… ar ash chia temos neperkandau? Kietas

Va, mano drauge jau pusmeti gyvena NZ ir balandi teka uz n.zelandiecio. Sukurpiau jiems sveikinima ta proga i uzjurius ka tik.
Labai labai jos nesuprantu ir labai labai nepavydziu. Jei tik cia ne siaip nuotykis, manau, greitai ji del to rimtai pasigailes Blogai

Sedziu linksmas, linksmas as prie stalo
Ir dziaugiuosi, kad vestuvės sios ne mano
Cha cha

smuk rašė:

na merginos, ar norit vyro is uzsienio? Tikrai nepatarciau… Sudužusi širdis

Cha cha nu jo jei tu apie danus sneki, tai jie tikrai moliai. buvau apakes kai pamaciau ant kiek vyrai subobeti gali Cha cha

kalbu as ne apie meile. Beyt yra tokiu durnu merginu, kurios isteka uz uzsieniecio vien tik tam, kad pabegtu is Lietuvos. va tada ir vyksta visas idomumas. Tik jis su asarom. as pati neesu istekejusi, bet teko matyti Apakęs Ir patikekit, ne koks vaizdelis. O apie danus - tikra teisybe…

Specialiai tau suradau straipsni apie tavo temą kažkur dvieju metu senumo žurnale

Kaip išsaugoti savigarbą, bendraujant su užsieniečiu

P a t a r i m a i

Stenkis būti geros nuotaikos, šypsokis, juokis, būk atvira.
Nesėdėk susikūprinusi, sukaustyta, nelaikyk rankų ant kelių, užsikelk
koją ant kojos. Saikingai gestikuliuok ir judėk visu kūnu.
Nepamiršk prieš susitikimą išsimaudyti duše, pasidažyti, gražiai atrodyti.
Netylėk!
Nekalbėk nieko blogo apie savo gyvenimą ir apie savo šalį.
Per daug negirk jo šalies ir jo nacijos.
Niekada nekalbėk apie pinigus, ypač apie tai, kiek uždirbama Lietuvoje. Daugiau kalbėk „bendromis temomis".
Nebijok užduoti užsieniečiui vieną du klausimus apie jo gyvenimą (žinoma, ne apie jo meilužes ir jo sąskaitą banke). Apie jo šalį.
Nebijok pasakyti, kad ko nors nežinai.
Jei jis tavo svečias – nesinerk iš kailio taikydamasi prie jo skonio. Jei būsi jo viešnia – jis apie tavo skonį vargu ar per daug klausinės!
Būk maloni, bet nepataikauk. Patarnauk, bet nelakstyk aplinkui. Jei jis užsisėdėjo, leisk sau nusižiovauti ir žvilgterėti į langą!

Merginos tikrai nepavydekite užsieniečiams… Mirkt

paskaitykite šita straipsniuka Gerai Laiškas http://www.moteris.lt/00may/moterys/anapus.htm

bet kokios paslaugios lietuvaites uzsienieciams kalbina snekina.o pries lietuvius riecia nosi ir nesikalba ne visos aisku bet buna tokiu.ŠypsenaTaip

dirbu su uzsenieciais jau beveik 2 metai.
ju poziuris i grazias rytu europietes/+lietuves yra tox:

super grazi
gerai butu padaryti (nesvarbu vedes ar ne)
taupios (vadinasi maziau pinigu kainuos/budinga vokieciams ir belgams)
aplamai jiems rytu eur moteris yra pigios grazios prekes/paiilgusios geresnio gyvenimo, kuris baigiasi po metu dvieju,kai izgaruoja iliuzijos ir jos isgirsta, gana malti suda, tu esi ubage boba ir ubagu salies, as tave paemiau cia, ir tylek Mirkt
yra ir graziu santykiu pavyzdziu, tik gaila 1 is 500
gaila man mergiociu, kurios vis deda viltis i uzseniecius, gaila ir tu kurios jau to paragavo

Tai ka - padare ir paliko?
Sveikinu Labas

isvaziavo ir net atviruko neparase Cha cha

As tau grubiai atsakysiu. Ponas pimpis pas visus vienodas. Cha chaJuokiasi O siaip kvaile buvai, jei insimylejai apskritai nors viena is tu dvieju rusiu: lietuvisko ar uzsienietisko. Cha cha Mirkt

na kad lietuvis tai ne zmogus su tuo tikrai nesutink o ka jau uzsienieciai geresni?kai kurios musu merginos pasikelusios sakyciau kad labai is auksto ziuri i lietuvius.ŠypsenaTaip

geriau saviVyraslietuvaiciai Taip

lietuva lietuviamsŠypsena

mano panelė buvo kieta - pabėgo į vokietiją ir paliko mane - šaunuolė, laiku spėjo JuokiasiVelniūkštis

o tai ka tu jai ruoseis padarytLiūdnasz)

atskleist nimfomanijos galias Juokiasi

jos ar savo?Juokiasi

tą ir norėjau išsiaiškinti Šypsena