Vyras-ginekologas
Ginekologai vyrai tikrai yra dėmesingesni moteriškaitėms ir draugams seniems ! Vienas geras vaikystės mano draugas net pasikvietė mane pas jį atvykti į kabinetą , kai jis ten praktiką atlikinėjo Moterų Konsultacijoj .
Apvilko baltu chalatuku , kaip dabar gerai dar pamenu , ir imdavo ten aiškinti lotyniškai kažką labai protingo (lotyniškai aš nė gugu ), privedęs mane prie jaunų , dailių jo pacienčių , išsiskėtųsių patogiai samolioto krėsluose ! Ax , kaip įdomu buvo ir šiteip seksualu , nors ir plaukų gausybės puošė vaizdelius tuos įsimintinus !
Kai senos damos ten užklysdavo , tai aš jau pats iš to kabinetuko tuoj pat ir pasišalindavau …Tokie vaizdai tikrai ne mano jautriai sielai , kai senės skėryčiojasi !
Aš nevisai dar teip iškrypęs …
O tris kartus net mane vieną su pacientėm palikęs buvo , kai jam trumpam reikėjo į "skubų konsiliumą" išeit ! Liepė pačiam atlikt tyrimus ir tą diagnozę man "pastatyti" bei jam atraportuot sugrįžus !
NU KAIŠIOJAU TENAI AŠ JOMS VISUS INSTRUMENTUKUS , KURIUOS TIK PO RANKA RADAU ! EX , COOL BUVO ! JAUČIAU , KAIP NET KAIFAVO ! IR TAS KVĖPAVIMAS JŲ TAPO KEISTAS …
Kad tik daugiau TOOOKIŲ dėmesingų ginekologų čia būtų mūsų mieste, va !
ostapas rašė:
Tada iskilo toks klausimas: ar pavydetumet, jei jusu vyras butu ginekologas?
na, nezinau ar cia yra pagrindo pavydeti…as labiau, galbut, pavydeciau, jei vyras turetu zavia sekretore, apie kuria pasakotu grizes namo…
aš irgi turiu tik gerą nuomomę apie vyrus ginekologus, nes kiek teko susiduri, jie ir dėmesingesni…ne tokie nervingi…
kai tau problemos - dažnai negali pakelti ne tik, kad pikto, bet ir šiaip irzlaus žodžio. O moterys kažkaip dažnai ne tik , kad neatjaučia, bet dar ir aprėkia. Jei moterys būtų ne tokios irzlios tikrai mieliau lankyčiausi pas ginekologe moterį
Pas
ginekologa neteko apsilankyti, nors manau jausciausi tikrai nejaukiai.Dauguma
sako, kad
yra demesingesni,supratingesni.Vienas pazistamas ginekologas sake, kad jam tas pats ar ziureti i siena ar i … ginekologines apziuros metu.
Rugiagele, sutinku as su tavim, kad normalus, sveikos psichikos daktaras i motery ziuri kaip i pacienta. Bet va naturaliai iskilo klausimas- o kaip vyrui ginekologui bendrauti su savo zmona? Ar jinai dar jy jaudina?
Verute rašė:
Bet va naturaliai iskilo klausimas- o kaip vyrui ginekologui bendrauti su savo zmona? Ar jinai dar jy jaudina?
Verut, o nejau vyrus jaudina tik tarpukojai…tfui kaip slyksciai pasakiau…
Oi alyva as visai ne tai norejau pasakyt tai yra parasyt. ne apie tarpukojy (tfu kaip vulgariai skamba).
Norejau parasyt apie jauduly, moters kuna, prisilietima.
Vo vo , sakiau , kad vyrams TAS labai patinka - juk daug geriau nei ten per siaurą plyšį sienoj vėpsoti tulike bendram ir pasislėpus !
Nu kai aš buvau , tai man labai patiko …