Vyrams! Klausimelis: kaip manote, ar vyrai gerbia savo meiluzes?

Vyrams! Klausimelis: kaip manote, ar vyrai gerbia savo meiluzes?

turiu omenyje pastoves meiluzes
prasyciau be asmeniskumu Mirkt
AS VYRUS MYLIU!

na pries zmona tai tikrai ne Šypsena

Pries zmona ne vienas Vyras net neturi meiluzes Cha cha O nuo to ar gerbia labiausiai priklauso nuo to koks jis zmogus, na ir nuo pacios meiluzes elgesio., bet aplamai… Man labai labai Blogai tie Vyras, kurie turi zmonas ir jiem dar reikia meiluziu. Kazkaip abejoju ar tokiem nevykeliam patinam egzistuoja pagarbos jausmas.

nesmerk zoniu kuriu kailyje nesi buves…

Taip visom prasmmem gerbem meiluzes bet netiek kiek nemeiluze

apie kokia pagarba tu sneki? gi jos kekses o kas gerbia kekses? jos tas pats kas tos kurios pardavineja kuna traukiniu stotyje tik jos atrodo isvaizdziau ir joms moka dazniausiai ne kupiurom o dovanomis. su jom gi nesiejama ateitis jos tik tam kad galetum pasidulkint. jei zmona nescia siaip gydytoju nuomone ivairi del sex’o taciau tikrai jai nesinores "myletis" ir vyrui dulkintis su banginiu nei sis nei tas tad… dazniausiai iesko meiluziu. kitas tipas vyruku tai nepasitenkinimas lovoj. kaip kazkas kazkada man yra sakes: "negi visa gyvenima kopinesi is vieno avilio?". dar kitas tipas: viena prostitute yra davusi interviu vokieciu zurnalui kur ji pasake kad jei visos zmonos suteiktu oralini malonuma savo vyrui musu klientu butu daug maziau. merginos nesimyli menesiniu metu net ir oralinis sexas daugumai tokiu metu buna nepriimtinas o vyrai nori… visiem geismam ir nesutarimam tirpdyti yra prostitutes ir kekses (tai merginos uz alaus buteliuka)… o meiluze tik kitas ju pavadinimas…
dabar uzduosiu vel ta pati klausima ar kas nors gerbia meiluzes?

Tureciau tai gerbciau. Bet esu tikras kad neprireiks tureti, jau pasistengsiu nepadaryt pravalo rinkdamasis gyvenimo moteri.

Cia mano nuomone ir man px, va ka pasakysiu - tokiu zmoniu as negerbiu. Sakai nesmerkti ar ne? O pats ka rasai apie Moteris? Vien tik kekses tau ant liezuvio. Noreciau kad pats pajustum ka tai reiskia ja buti

Ne visas

juokdari tu juokdari… manai ne visi renkasi savo "idealus"? (na zinoma neimant tu atveju kai kai vedama is reikalo). taciau tie "idealai" laikui begant subliuksta reik vis kazko naujo o jei gyvenimas tampa monotoniska rutina tai… susirandama pramogu (merginos meiluzius vaikinai meiluzes).

kas del keksiuŠypsena pirma ja as netapsiu nes ne ta lytisCha cha bent jau del tiek tai tikrai esu ramus… o antra as nesu naivuolis kad tikeciau jog del manes kita galetu palikti savo seima (butent daugelis meiluziu to tikisi). na ir dar vienas dalykas gyvenimas remiasi ne tik i dulkinimasi tad po tokiu "nuotykiu" tikrai nelengva paziureti i savo partneres akis butent del siu priezasciu neskaitant rizikos uztaisyti vaika ar pasigauti liga (nuo to niekas neapsaugotas) man priimtinesni "monogamiski" santykiai…

Manau jau vien tai kad vyrai turi meilužes, reikškia, kad jie žmonos negerbia.Jei negerbia žmonos,tai gerbia meilužę.

Kuleris dar zalias ir nieko nesupranta.
Dauguma Vyrasgerbia savasMoteris.

tu ryskei negerbi… Šypsena
ir siaip… VYRUS turincius meiluzes… ir apie jas galvojantys, KAIP TU… net prietrankom pavadint maza LaimingasLaimingasLaimingasLaimingasLaimingas

na o jei zmona suzinotu?Šypsena

As juokdarys? Cha cha
Sakai monotonija, rutina… Labai geras pasiteisinimas kai eini na lievo Juokiasi Cia gal ne visai v temu, bet gera prikola prisiminiau - su problemom nereikia kovoti, jas reikia sprestiCha cha Jei tu toks jau esi kad statai ragus zmonai, ir tuo paciu meiluzei (jei ji kazko tikisi), tai ka cia daugiau besigincyt… Ego ir taskas. Va paimkim Liorka. Jai irgi rutina, ji netgi tema pradejo apie tai, ji bando rasti normalia iseiti, nezaidzia zmoniu jausmais.

Atsiprasau!!! Kur as rasiau kad negerbiu savo Moteris???

Kaip ir minejau, nesiruosiu turet meiluzes, taip kad klausima maloniai perleidziu son’ui, kuris cia atrodo labiausiai patyres siuose reikaluose

…nespjauk i vandeni,kad paciam po to netektu jo gerti…Liežuvis

…paziuresim ,kai subresi ir uzaugsi,ka tada tu ciulbesi,idealu nesejau!o gal cia tavo panele kazkur sedi ir skaito tavo rasliavas…?Šypsena

kai patirsi bisi gyvenimo,vaike,tai nereikes klausineti,kiek,kaip ir uz ka,yra gerbemos meiluzes…,I,