Vyrams ir moterims

Vyrams ir moterims

Stoviu karta sustojime prie kioskelio. Pribega is matymo pazystamas Vyras prie kiosko ir praso parduoti juodas II dydzio moteriskas pedkelnes Nekaltas Pardaveja sako, kad II dydzio juodu neturi, siulo kitokia spalva. O jis atsauna, kad jam tik juodu reikia ir ima blaskytis…“kur cia dar yra?” Jei nezinociau jo seksualines pakraipos, buciau pamanius, kad pareigingas ir paslaugus vyras Cha cha

O gal jis banką susiruošė apvogti?!

Nejis tiesiog mazumu atstovas Šypsena bankui avogti butu tikusios bet kokio dydzio ir spalvos pedkelnes, o cia butentais II ir butentais juodos Cha cha - tai tiesiog derejo prie jo apatinio trikotazo Šypsena

mano broliukas nesenai mokykloje vaidino balerina… tai jam reikejo baltos spalvos pedkelniu… nuejo i parduotuve su draugu… ziuri pedkelniu galybes… pradejo ieskoti baltu… steve pacias pirmutinis… grizta namo… parodo savo pirkini… visi luzome is juoko… tos pacios pirmos buvo tokios vaikiskos… kokio 50cm ilgio pedkelnytes… mano broliuko ugis 185cm… Cha cha teko broliuj atgal grizti i parduotuve su manim Flirtas

o reikes ir man tokias nusipirkti Juokiasi

o jau bičeliai kokie Niam niam

Beje, kalban apie pirmaja nuotrauka, ar zinote, kad pirmoji is kaires - lietuvaite?

O is ko sprendi, kad ji lietuvaite ? gal kitoki apvalumai ? Šypsena