Vyrai, o tai ka rinktis Ar PAssat ar A6?
Pasiule is karto keleta variantu, o pasimetus esu nerealiai . Ka imti ar VW Passat 2003 siek tiek dauzta is USA, nuvaziavus apie 20 000 km., ar AUDI A6 1999, nedauzta is Belgijos, nuvaziavus 140 000. Ir ta ir ta turi tuos pacius dalykus (kompiuteris ir t.t.), ir ta, ir ta kainuotu panasiai +/- keli tukst. litu. Jei pagalvoji, tai su A6 maloniau vaziuoti, kokybe surinkimo geresne ir t.t., o va apie Passatus B6 modelio tai nieko negirdejau, baime, kad dar is USa varyta masina, gali raktai nuo kokio rato net netikti. Tai kuriai duoti privaluma???
nu as asmeniskai rinkciaus a6,nzn ji man labiau prie sirdies kazkaip
Nei vienos…bet jei visgi reiketu rinktis tai imciau pasata metu senumo
man A6 grazesne
Na ziurint kokio didzio masinos patinka,man tai dideles.
net negalvok,imk a6 ir viskas
imchiau passat’a turbut… visgi tik vieneri metai, rida mazha, kaina ta pati (su remontu tikiuosi)… jej butu ir rida ir metai ir kaina ta pati imchiau A6
na kaina ne tapati juk pasatas tai dauztas o dar faros USA netinka cia…
bet poto pasitaisiau
okey
Teko girdėti, jog iš Amerikės atvarytam (daužtam) Passatui netinka europinių Passatų detalės (konkrečiai kalba eina apie važiuoklę). Gal kas pritars ar paneigs šitą informaciją?
Aš ir girdėjęs kokį tai gandą del USA golf , kad važiuoklės detalės netinka
Šiaip man A6 smagesnė atrodo, bet pasato metai geresni, bet iš USA … Na ir galvos skausmas :v Bandyčiau rinktis pagal variklį , dėžę, navarotus , spalvą ir t.t. A700
nu jej tai yra tiesa ka sakot del vazhiuokles taj tada tik A6
prajuokinai, o is salono visiskai nauja kokia imtum passata ar A6 nauja?
na as tai A6 vienareikšmiškai , o jei turi ryšių JAV tai pabandyk paieskok ir A6 amerikoi
Va tokios abejones ir mane kankina, kaip ir konsultantus. Tiek viena, tiek kita yra su borto kompiuteriais, autopilotu, CD keitikliu, sildomom sedynem, veidrodeliais, na gal Passatas dar ka turi, nes naujesnis yra, o pas A6 yra sviesi oda, ir medzio apdaila, bet jis pravazeves 140 t., va ir baugina, kad reikes keisti daug ka, o va Passat kaip ne kaip, naujas, nors savo klase ir paprastesnis, taciau, kaip nuvaziavau paziureti i BRC kaip is isores jis atrodo, tai, gana patiko. Tai va, dar sakau, po kokiu 2 metu A6 bus jau 7 m.senumo, kai tuo tarpu tas VW bus tik 3 metuku, … Pasimetus juodai esu…
Reiktų išsiaiškint apie mistines kalbas del pakabos detalių netikimo , tada sprendimą priimti būtų lengviau… A700
As tai gal surizikuociau ir paimciau passat, tiesa dar priklausomai ant kiek jis dauztas, nes kiek teko girdet belgai geru masinu nepardavineja ir pakankamai suvazinetos buna. Tik aisku reik is pradziu issaisikint del passat taisymo/pritaikymo europai. Del vagiamumo tai abi vienodai vagiu megstamos.
Parasyk kokie varikliai tu masinu,nes snekam ir nezinom apie ka. Pasatas manau bus V6. O kad pas A6 rida 140 000tkm tai tikrai nera daug,ir nesuk galvos,kad reikes remontuoti ji. Su B6 pasatu neteko vaziuoti,su A6 teko,tai
Parasyk kokie motorai.