Vyksta masinis ispardavimas eos 300D.
Taigi kam tas muilines gaminamos? Ogi tam, kad neapkrauti saves dideliu svoriu, dydziu ir naudojimosi sunkumais. Procentaliai imant, tai dauguma skaitmeniniu muiliniu turetojai nesuka sau galvos, del ivairiu trukumu. dSLR renkasi zmones (dauguma), kurie ismano apie fotografija, ir teikiamus SLR privalumus. Manau yra neverta lyginti siuos du tipus. As pirkau Canon S1, nes dSLR’ui pinigu neturejau. Emiau S1, o ne G5, nes ant abieju neuzmausiu reikiamo objektyvo, o S1 turi 38-380mm, manau tai gana placiai panaudojamas 10X zoomas + stabilizatorius, kuris tikrai veikia puikiai. Ir siaip manau sis mano pasirinktas variantas vienas artimiausiu dSLR Beje jeigu pirkciau canona is 300 ir 350, imciau 350, nes manau, jeigu investuoti, tai tik i geresni. O 350 turi gana nemazai pakeitimu.
Nepriestarauju nei vienam cia zodziui. Taip, kadangi man pritruko kokybes ir galimybiu tam tikruose momentuose, as ir pasikeiciau i SLR. O kas del 350, jeigu as tureciau babkiu aisku rinkciausi nauja modeli, bet ir tai tikriausiai ne 350 o ka rimciau, bet lyginant su 300d, 1000 lt permoketi us tai kas ten naujo yra
, tikriausiai ne.
.Juolab, noredamas pasikeisti 300tuka i 350tuka, turesi minimum apie 1500Lt. nuostoli
. o tai jau neblogas objektyvas (ar du)
JAV pardavime 350D uz 850$ dolerio kursas dabar 2.5 tai gaunasi 2125LT, na dar siuntimas, tai nemanau kad brangesnis uz 300D 1000lt. Ir siaip tas 300D jau pasenes, man asmeniskai turi nemazai jis trukumu, o pastarasis 350 istaise tuos trukumus. Bet as nekalbu apie tuos zmones kas jau turi 300D, tada tikrai neverta upgraidinti
Nepaminejai kiek kainuoja 300D. Paziurek . Aisku isrink ne didziausia kaina.
Ar čia kartais , kaip tik 300D dabartinės kainos surašytos
bizrate.com ten isrenka geriausias kainas. Dar priklauso nuo parduotuves, kartais ji raso kaina be mokesciu, o kartais jau pilna kaina. Bet amerikej apgaudineja zmones kas kaip gali. Jeigu gerai paieskosi gali rasti 300D uz 650$, o 350D uz 850$, bet 350D kaina kolkas laikysis pakilus, nes yra naujas gaminys. Palaukus siek tiek ji ims kristi, nes parduotuves prades konkuruoti, kuri isiulis pigiau. Na Lietuvoj visai kita politika.
Patikek manim, lietuvoj tikrai skirtumas bus ne maziau 1000 lt
gal galetumet man paaiskinti neismaneliui? va kaip tik renkuos fotika kuri prasysiu kad parveztu is US. vakar vienam e-shope radau canon 300d body only kuris kainavo 369$. siandien atsiverciu ta pati puslapi o jis jau kainuoja 465$. neapsirinku, nes vakar dar atsispausdinau ta pasiulyma. kas cia do fokusai, kad kaina per nakti uzkilo 100$?
Ten aukcionas, vadinasi. Yra nustatyta pardavimo data ir kas pasiulys didziausia kaina tas ir nupirks.
ir dar, tiketina, tas fotikas yra naudotas.
seip as pasidomejau apie ta 350d ir galiu pasakyti kad jis dar didesnis S…s uz 300d… 350d yra zymei prastesnis savo kokybe nesistebekit jei jis po puses metu prades gesti ir byreti, jis yra mazesnis, tai is karto nebus patogu laikyti rankoje tada reiks gripo o gripas nemazai kainuoja, ant jo eina kitokie akumuliatoriai negu 300d iskarto dar dasideda naujas akumuliatorius. o as abejoju ar tas 350d bus zymei geresnis ir kad jo kokybe bus geresne uz 300d vat.
Kaip pesimistiskai tu manai. Nemanau, jog Canonas padare prastesni uz 300. Foto kokybe gana daug priklauso nuo objektyvo ir nuo fotografo. O dydis manau yra optimalus, nes dabartinis 300D uzdejus blica ir fotkinant pavertus man yra nepatogus. p.s. kai praeis metai kai jis bus naudojamas, tada ir suzinosim, jis geresnis ar ne
na gal ne taip ziauriai, bet truputelis teisybes gali buti. .Ne del to kad as pats turiu 300, bet reik ivertint, kad ne visa laika mazesnis yra privalumas, tai yra ziurint kieno saskaita tas dydis sumazintas( turiu galvoje kokybe). PVZ.: pirkau skalbenke Mylia, ir jin pas mane netilpo pro duris i tamsu kambariuka.
Tai teko truputi nuardyti. Ta pati reikejo daryti su senaja.Taigi pamaciau vidurius tiek senos, tiek mylios. Tai zinot bugnas, bugno asis, guolis ir kai kurie kiti agregatai kone 1.5 karto didesni uz senos (Bowmann).Na ir sveria jinai daug daugiau. Siaip navarotu 350 yra daugiau, gal but ne navarotu bet pagerintu funkciju.Taigi manau patvarumas ir nulems viska.Kas liecia 300tuka, tai nusiskundimu kol kas nedaug teko skaityti yvairiuose forumuose bei atsiliepimuose, tiek rusu, tiek kitur.
. Pamenu vienas amerikietis gyresi kad aplanke su tuo fotiku 65 salis, ir padare apie 40000 kadru.
N vienu zodziu pagyvensim, pamatysim.
tiesiog tas 350d bus prastesnis savo kokybe(nes jo resursas bus dar mazesnis uz 300d) nes as kalbejausi su zmonem kurie apie ta fotika turi nemazai ziniu! Kad kokybe 350d bus geresne tai as nesiginciju. o ka tu fux galvoji kad pavertus 350d sonu bus patogu fotkint? labai abejoju! cia palyginimas dydziu 300d ir 350d… dpreview.com/articles/canoneos350d/page4.asp tai man atrodo kad su 350d bus ziauriai nepatogu fotkint be gripo(tas pats kaip su canon g5) . Cia faktas (o gripas 600LT)
WeeD_=D, kodel kartoji ta pati du kartus? Manai jog zodziai skambes itikinamiau? Atvirksciai: stebetinai atkakli nuomone apie gripo nepatoguma ir gandu lygio informacija apie nepatvaruma atrodo itartinai . Nors gal but tu ir nekaltas, gal tiesiog nors nors nikonistas tave suklaidino
Kolega mielas, apsispreskit viena karta PRIES rasydamas
Karta vienas azerbaidzianietis man aiskino, kodel jis nevalgo cepelinu: - Kai man papasakojo kaip daromi tie jusu cepelinai, tai as is anksto zinojau, kad sis patiekalas man nepatiks. O karta vienas zydas kitam pasakojo: - Pasirodo tas L.Pavaroti ne toks jau ir geras dainininkas, kaip apie ji cia visi kalba. Vakar Chaimas man padainavo si bei ta is jo repertuaro, tai nieko ypatingo.
jus truputi manes nesupratot! as turejau omeni jo kokybe kaip fotoparato, nes jo korpusas plastic ir nesistebesiu kad jis byres kaip ir 300d po itemtesnio darbo! wot
Ar daug pazysti zmoniu, kuriems nuo naudojimo 300D korpusas subyrejo? Neskaldyk riesutu, nemetyk ant grindu ir laikys ta plastmase kuo puikiausiai.