Na ten ne tik navigacija,yra borto kompas rodantis kuro sanaudas,kilometraza,temperatura,kilometraza,nuvaziuota kilometraza iki atstumo ir t.t. beto tame ekrane reguliuojama klima,bei magas ir radija ir dar borto kompo nustatymai 12 padeciu,valytuvu valymo intervalai,artimuju bei tolimuju sviesu patamsejimai,pasviesejimai bei dienos sviesos.dar ten reguliuojama elektriniu langu kelimo intervalai,veidrodeliu uzsilenkimo intervalai ir dar kazkas,neatsimenu
Pirk mano.Mano 2006.09.11 metu.Jiems yra duodama 2 metu garantija.As jau ruosiuos nauja imt.Variklis 2.0 TDI Komplektacija Highline(visi navarotai) Rida 71000km.Rida tikra,priziuretas buvo moller auto yra visos serviso knygutes,tai gali moller patvirtint.Tik,kad pas mane deze mechanine 6 begiu. Juoda mettalic spalva,17" lengvo lydinio ratlankiai,xenon zibintai,xenon priesrukiniaai,sportinio tipo sedynes,gamykliskai zeminta pakaba,zemesne 3cm nei kiti touranai.CD/mp3 su 6CD changeriu,Automatinis oro kondicionierius,klimato kontroles sistema Climatik 3 padeciu,ABS ASR ESP EBD ir t.t. 14 saugos oro pagalviu,autopilotas,sildomi visi stiklai,sildomi veidrodeliai,uzsilenkiantys veidrodeliai,navigacijos sistema si 12,5" ekranu bei pilna telefono instaliacija,12 garso koloneliu it t.t. Jei domina visa kita informacija PM.
B klases MB pasidomek, visai nieko egzempliorius, tik srebia kaip ir visos tos naujienos- litru kieki nemaza, o siaip po 1100km islipau, visai nieko, vietos sociai
man ilgakojui tai liuks! Toliausia vaziavau be sustojimo (tik su reikalais stodavau) ~ 650km, kai sedi koju sulenkimas gaunasi ~ 90 laipsniu kampu (tik priekinese sedynese), kai turejau Passat b3 tai keliai budavo auksciau uz s…kna, kojos tuomet labiau pavarkdavo, galva lubas badydavau, nors sedyne budavo nuleista i zemiausia padeti.
Svarbiausiai vienatury galva lubu nesmaigstau ir jis nedidesnis (tik aukstesnis) nei bet koks sedanas !
Taciau jei reikia dar daugiau erdves ir gabaritu mantai susidet, tuomet reiktu i minivenus ziuret.