VW PASSAT VR6

VW PASSAT VR6

Galvoju pirkt pasata (90-93), tik vat neapsisprendziu ar 2.0 doch ar VR6.
Gal kas turit kaip su patikimumu ir t.t.

o tu cia tik siaip klausi ar realiai gali rinktis? Patikimumas cia gal netinkamas klausimas- ekonomiskumas- taip, bet tuo paciu pats gali i ji atsakyti. 2.0 varikliukas mieste ~9l., VR6 ~12l.

Savaitgali planuoju aplankyti Kauno ir Utenos turgus, tai ir noriu susirinkti siokia tokia informacija kad nusipirkus po to nereiketu gailetis.

VR6 brangesnis gana zenkliai ir ji rasti nebus paprasta. Gailetis nusipirkus VR6 tikrai neteks, tik turguje rasti neuzdrozta bus laaaabai sunku. Zmones tokiu aparatu specialiai iesko ir ilgaiMirkt O tas 2.0 dohc tai visai nieko ypatingo… tokiu vazineja tukstanciai, bet jei jau apsisprendei, kad nori passato, tai tikrai yra is ko rinktis- pasieskok su geresne komplektacija, kad bent langai elektriniai butu, padoraus stovio ir sekmes kely!

Kaip jau ukščiau rašė -VR6 paprastai būna uždrožti. Pirk dvilitrį. Stenkis rasti GT ar bent jau GL komplektacijos.
Vėjuotas tautomobilis - jėga. Pats jau e…ketvirtus metus vairuoju. Tiesa 1.8i mono. ir nesiskundžiu.

o tu bent zhinaj ka reishkia VR6 (Valina neRealey 6) imk tik VR6 ApakęsGerai

Na sutinku kad VR6 brangesnis, nors tarkim siandien viena radau 92m. su VISAIS privalumais (oda, klima, lieti ir t.t.) uz 1800, tik vat neaisku kokia bukle, sestadieni parvarytas ir spalva tik leva tamsiai melynas, na bet reiks paziuret gal nebus uzdroztas.

Siaip is 2l. motoru susidariau ispudi kad reikia imt tik 2E.
Gal kas zinot kurioje vietoje jie zymimi?

Nežinau, kur ant variklio rašosi, tačiau visi 2 litriniai nuo 1991 iki 1994 metų - su 2E varikliais Šypsena

cia kaskas auksciau rase kad VR6 12 litru ima benzino,tikra nesamone Juokiasi mieste vazinejant jeigu i 15 litru tilpsi bus labai gerai Cha cha

Važiavimas važiavimui nelygus. Norint ir su VR6 galima į 10 litrų miesto rėžimu sutilpti.

pilnai pritariu tau ,bet netikiu kad nusipirkes VR6 vazinesi kaip prisviles Cha cha o uzmiesti jis tikrai nedaug ima. teko keleta kartu netrumpa atstuma vaziuot ir aisku ne 90km/h,tai as labai buvau patenkintas sanaudomis Cha cha

Nesamone kad su VR6 mieste i 10 telpa! Pats vazinejau ir ziau kad min i 12 imanom, nu 11.5. Trsoj jai vaziuoji 4 zmones ir 130km/h jau 10 ryja!

pas mane 2e variklis tai ziema tikrinau buvo 15 litru/100 km.cia su pastoviai veikiancia pecka.siap mieste nelakstant apie 13 ima. uz miesti tai kaifas(6-7 litrus).

Ble zaparilsa as visiskaiŠypsena Jei tas 2E ima 13l. tai gal tada jau tikrai geriau VR6, nes sanaudos panasios tada gaunas.

2E jei ima 15l mieste normaliai vaziuojant, tai kazkas netvarkoj. Is tiesu kuro sanaudos didziaja dalimi juk priklauso nuo vaziavimo stiliaus. Tik tiek, kad vr6 dalis detaliu yra specialios, taciau passatui tai nebus problema.

ka jus cia svaigstat mieste 2.0L16v ima 13LApakęsApakęs blemba as dabar vazineju su tevo volvo 2.5 20v su kondicionierium mieste ima 10L nelakstant

nezinau kaip cia daug kam VR6 ryja mieste kartais uzminu nu i 10 telpu jei normalei i 9 dabar atvazevau i vok. nelekiau tai vidutiniskai 100km 7.6litro.

nu nezinau 10L vr6 tai jau isvis reikia vazinet nevirsijant 2 apsukuNekaltas
draugas turi golf Vr6 nu tai mieste sake niekaip be 11L o dabar kai diskai 18" tai dar daugiau ryjaKietas
trasoje jeigu tau surijo 7.6L vaziavai ne daugiau 90km/hKietas