VW Passat (90-91m.) Vs. Audi 80 (87-89m.)

VW Passat (90-91m.) Vs. Audi 80 (87-89m.)

Sveiki,
Noreciau suzinoti siu masinu +/-, nes jau arteja momentas kai busiu priverstas keisti masiniuka. Ka siulytumete? Nes kiek ziurejau Kauno turguje tai vienos priimtiniausiu masinu (numatoma investuoti suma 1200-1400 EU). Nes Francuzo nenoriu, o japono remontas baisingai brangus.

Dėl subjektyvaus požiūrio į abi šias auto savo nuomonės nereikšiu, tačiau faktas yra vienas - ir už/prieš vieną, ir už/prieš kitą yra daug argumentų, kurių čia pažers nemažai žmonių… Visgi liaudies numylėtiniai.

ziurint ko tau reikia Passatas didesnis i bagazine telpa ir duju iranga ir alaus ne viena deze,o i bulka tik balionas ir moteriskes rankinukas,bet su Audi smagiau vaziuot,jau vien del to kad tyliau

Jo ir pas audi vesdamas kolonkėm laidus , niekada nebūsi nustebintas išpuvusios skylės dugne Taip

A700

Esme tame kad reikia patvarios ir kiek talpesnes masinos. Na rudys nera labai jau super aktualus dalykas nes kiek girdejau vw ir audi nera is megstanciu rudyt masinu. O kaip ju varikliai, vaziuokles? Kokios dazniausios ju problemos ir gedimai?
Siaip yra zmoniu kurie mane ykalbineja pirkt Nissan, Bet kazkaip visdelto pagal detaliu kainas manau jis zymiai lenkia Audi bej VW.

kiek pasatu maciau, kai montuodavom dujas, gal tik is 5 vienas buvo tvarkingas, daugiau visi pamire kibirai, sitaip nudrozti ka baisu, visi pakampiai kleba trata
daugiau dedulia turi pasata, tai puna zaltys kaip ir mano opelis, gal dar net daugiau Cha cha)

pats vazineju su bulka. nzn, bet tikriausia rinkciausi passata ir universala. visgi reikia talpesnes masinos. o pats ziurek ko tau labiau reikia. ar ukiskos ar masinos mergaitei vezioti.

Audi ir Passat ligos : priekiniai salanblokai , vairo kolonėlė , galiniai suportai (jei diskai stovi) , pas passatą dar panelė mėgsta barškėti…

A700

O kokia situacija su kuro sanaudom? Nes duju tai tikrai nemanau kad desi, kazkaip nelabai man jos patinka.
O ar nebus kaiptik Aidines labiau mire juk jos 4-2 metais senesnes jei ziurint pagal vienoda kaina?

tai kad tie patys motoraij stovi Šypsena
tik pasatuose dazniau pasitaiko 1.8 mono

Pasirinkimas - passatas. Didesnė, talpesnė, o už pagedaujamą investuori sumą ir GT su 2 litrų 16 vožtuvų Dohc gautum. Ir neuždrožtą. Paieškojus ir pusiau gyvą VR6 susirastum.

Jei talpumas kriterijus - rinkis tik Passata - ir keleiviams gale erdviau, ir bagazine didesne bei patogesne.

Ale Audi yra Audi Taip Gerai

Siaip tai reikia talpesnes nes pats esu kaip ir nemazas tai daugumoje masinu gale uz manes nebent limonado butely padesi Šypsena O ir retkarciais tenka kazka pavezioti.
O tai siaip kiek mazdaug vistiek ryja passatai/100km? Nes isties tai nelabai ir ysivaizduoju. Y koky varinkly geriausia ziuret? Pagrindiniai ju skirtumai?

abidvi nuknisKietas

Jei jau aip, tadu porinu:

Pastaruoju metu labai daug užderėjo su karbais 1.8. Stenkis aplenkti, nes važiavimo malonumas minimalus. Jei jau traukia toks, tada ieškok bent su mono įpurškimu. Atskirti galima pagal benzo pompą: pas karbiuatorinius šalia paskirstytojo aukštos įtampos - stovi benzo pompa. Pas mono - toje vietoje plokštelė uždėta. Na VR atskirsi be vargo Cha cha Geriausia ieškoti pilno įpurškimo. Šiap, dar vienas požymis, kad pilnas įpurškimas - galiniai diskiniai stabdžiai.
Iš savo patirties: pas mane vėjuotas tautomobilis su 1.8 mono purškalu. Kai vrtojau benzą, tai mieste būavo apie 10-11 litrų. Trąsoje - apie 7. Bet daugiau 100 nevažinėdavau. Dabar iš Šiaulių į vilnių ir po vilnių negailint išeina apie 25-30 litrų dujų. Trasoje lėčiau 120 nebūna. Tai tiek šiandienos šventos evangelijos.

Ish visu tavo ishvardytu bedu,gal tik vairo stiprintuvas gali isheiti ish rikiuotes,bet lauzyne uz 170Lt paimsi,bet irgi retai isheina.Shiaip tikrai geros mashinos ir nerudyja.Turiu tokia viena ish darbiniu ir tikrai esu patenkintas.O bedu visos jos turi.Cha cha

Passatas daugiau vietos turi,o bulka maziau rudija,bet bagazineje vietos,jei dar dujas idesi nerasta.

Niu daba taip pamasciau jei isties Tiek Audi tiek VW 100km ryja apie 10-11 litriuku tai kaip ir brangoka eksplotacija gaunasi tada dujos manau butu tikrai neisvengiamas dalykas.