VU MIF'as...matematika ir merginos.....

VU MIF’as…matematika ir merginos…

turiu du klausimus: * kaip ten ta taikomoji matematika?..turit kas kokios informacijos? Mirkt* ar wisos merginos,kurios ten mokosi,yra tokios flegmos kaip dvi,registravusios dokumentus (i statistika ir i ekonometrij) …??? Juokiasi

nemanau kad wisos…bet dauguma Juokiasi Cha cha kai as registrawau 2 baxurai pries mane buwo ti irgi kazkokie su kitu pasauliu snekantys Juokiasi Juokiasi Girtas

Gal registravaisi ryte, kai merginos dar nelabai prasibudinusios buvo. kai as registravausi, keisti man zmogeliukai pasirode prie to kabineto… Tikrai keisti…

Kai as registravaus, pries mane buwo tokia panele, tokia grazute, tokia…galvojau studijuos informatika kaip ir as…bet paskui ziuriu nuejo prie Matematika ir statistika…nu nx galvoju…susinervinau tik…

pazystamas mife mokos,tai daugumai ten besimokanciu paneliu tinka zodis “saltiena” Šypsena

na del merginu tai mano klasioke viena istojo Šypsena jeigu pagal ja sprendziant tai nieko gero

O tai gal mano kursioke bus. Na aisku, ne grozyje esme, bet… Nelabai norisi jau tokiu “mimru” ir moksliukiu… na bet kaip bus taip

karshtine, kur tu istojai, gal busima mano kurioke Mirkt

mano klasioke istojo i matematikos taikymus berods, tikrai ne flegma Mirkt

Kazkada domejausi. Merginu MIF’e pries kelis metus buvo apie 40% (nors daug kas mano, kad matematika ir merginos-nesuderinami dalykai). Dabar turbut santykis pasikeite,nes neseniai zymiai padidejo priimamu i informatika skaicius, o informatikoj tai tikrai vaikinu zymiai daugiau. O vat statistikoj (beje, grynai matematine disciplina !!! )- atvirksciai, vaikinu beveik nera. Kas del stojimo, tai gal vaikinu stoja ir zymiai daugiau, bet tarp ju IMHO yra daugiau kvailiu, kurie nubyra po pirmo semestro. Juk tam ir egzistuoja Marksaitis, Misevicius ir pan. Cha cha Zinute redaguota:ka tik suzinojau tiksliai-2003 m. sausio men. VU MIF’e mokesi 710 merginos (36,3%) ir 1246 vaikinai. Pavargęs

O vat kada panikes tampa “saltienomis”… tikriausiai tada, kai berniukai saldytuvais patampa Juokiasi… ar kaip cia?

As i statistika. Mirkt

Tu irgi statistika varysi Mirkt, kazino galesi atidaryti Cha cha

Tik i krikstynas neuzmirskit ateit, bus linksma Taip Cha cha

O kas nors varo ish jusu i MIF fuxu stovykla ???Man tarsi ir noretusi varyti, taciau kaip tik tuo pat metu kashio svarbiausios varzybos Cha cha. Dilema… Šypsena

Jeigu atsius laiska, o ji sake atsius, tai varysiu< turetu but visai nieko Šypsena

Aš ir tikiuosi sudalyvauti, bet dar negarantuoju… Ech… planai keičiasi kiekvieną minutę.

Stovyklon labai noreciau, bet jauciu nebusiu, nes man labai toli iki vilniaus. Per brangu bus su visa kelione… Liūdnas

ne nu zjb, pasirodo istojau i viena didele moksliuku ir duxeliu tusovke, ciuju lixma bus Juokiasi