VS
beveik viskas is VS grazu ;]]
Vakar atsiuntė man VS maudymuką, likau patenkinta, tad dabar mąstau ar rizikuoti ir siųstis šitą suknelę Labai ten su dydžiais idomiai…
Labai graži! Man įdomu, kiek kainuoja pats parsisiuntimas iš VS?
finttte, labai paprastai ten su dydziais - imk viska mazesnio, as pvz siunciuosi XS, o LT perkuosi S. zinok, is kokiu 20 pirkinuku tik kokie 3 netiko ( buvo kiek per mazi, nes realiai nepadidinti ) ir tai labai nezymiai… ir man , ir mano pazistamoms, kurios siunciasi is VS tinka drabuziai mazesni vienu dydziu
beje, dar labai keisti drabuziu ilgiai… pvz dauguma sukneliu yra trumpesnes negu VS nuotraukose
graži ;}
veja, grubiai padaugink is triju ir turesi pilna suma. Paciai siustis neapsimoka nes labai daug prisides. (atsiuntimas, muitas, deklaracija ir t.t. ) As siunciuosi per tarpininkes. Dabar uz maudymuka, kuris kainavo 40 $ sumokejau 117 lt Labai aptogus ir dydis puikiai atitinka
Tai nedaug prisidejo
Quip, tai uzhsisakiau 0 dydi :] tikiuosi nebus per didele. Dabar maudymukas tai puikiai tiko, taciau teko matuotis ~5 kelnaites XS dydzio, tai buvo per dideles
As labai smulkute
Na merginos, susirzikavau, uzsisakiau :} jei ka tai teks parduot
as irgi jau seniai noriu kazka uzsisakyt ;] gal gali duot tu tarpininkiu kontaktus ?
o siaip greit atsiuncia? koki maudymuka issirinkai? ;] man ten lb DAUG kas grazu
tikiuos ir suknele tiks,juk ji neaptempta,tai jei ir bus laisvesne vistiek grazu
Jos tupi supermamoj :] supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=317533%3C/A%3 E"TAR GET="_blank">supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=31753 3%3C/A%3 E</A> Ten viskas aprašyta :] Atsiunčia kažkur per mėnesį. Va mano maudymukas :} Dar vis negaliu atsidziaugti , kad tiko :]www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V272479.jpg
nerodo man tu linku ;/ gal gali emeila kurios nors duot? as irgi uzsimaniau vieno maudymuko kaip tik ant pacio vasaros ikarscio noreciau turet
o tavasis irgi grazus,jauciu lauki nesulauki kai galesi apsivilkt
[email protected]tai isidek maudymuka i shopping bag, nukopikjuok savo krepseli ir kopija siusk tuo emailu :] (ww.supermama.lt/forumas ----> Internetines parduotuves–> MeistroMargarita (cia username) tema ;] ten viskas viskas parashyta Maudymuka desiuos jau savaitgali
Lbai miela ir grazi suknute neseniai ir as ja domejausi
dekui,finttte
Liuks :] dabar belieka tiketis, kad tiks :] jei netiks, tada reik ieskot kam ji tiks
ziauriai grazi manau tau labai tiktu