vaziavau normaliai gatve, pries pora valandu ir iki siol negaliu atsigauti… kazkokis tai mikroautobuso vairuotijas pradejo mane mokyti taisykliu ir sviesoforo signalu … As sakau ,tuoj iskviesiu policija ir isiasikinsime, kas ka padare… nu shakes, negaliu dar atsigauti… o siandien dar uovienes jubiliejus vakare…
o uz moksla reikejo meketi ar
siaip tai jei raudonos spalvos lempute uzsiziebia ,vaziuoti neleidziama ,o reikia praleisti tuos eismo dalyvius kuriems dega zalia lempute
vyrai sako kad va moterys tipo blogai vairuoja, bet yra tipo išimčių
jeigu tave apšaukė lochas vyras ir t.t. tai gal tu esi ta prie išimties mot. atstovių…
vadinas esi GERA VAIRUOTOJA ir tuom TURĖTUM didžiuotis taip kad don’t worry be happy ir šiaip sveikata brangiau … geriau galvok kaip gerai pasilinksminsi vakarop … ir papasakosi kokie tie vyrai lohai… na žinoma su išimtimi
Avarijos tai nebuvo, vadinasi ir kaltu nera. Gal papakok ta situacija , kai atsigausi. O gal apsiraminus pasirodys, kad nieko tokio ir nebuvo.
Beje, is patirties zinau, tegu tie mikriakai lekia sau, su jais aiskintis, kad tavo pirmenybe - yra geriausias budas kruva nuosavu neuronu nudobt. Linksmo baliaus!
zodziu situacija tokia, sankryza: is priekio vaziuojantis autobusas rode kairy posuky ir suko i kaire ( jam dege zalias sviesoforo signalas), as is priespriesais, palaukiau, kol jis pasuks i antra juosta ir pradejau vaziuot. Man buvo zalia rodykle i desine ir as is pirmos juostos pasukau i pirma juosta. abu ivaziavome i vienos krypties kelia. Ir tada jis is antros juostos staigiai suko i pirma juosta, kurioje vaziavau as. as jam "pypinau" , o jis toliau taranavo mano automobily. Islipus pradejo rekti, kad jisvaziavo teisingai. Nu man niekas neirodys, kad is antros juostos ir pirma galima vaziuoti nerodant jokio signalo ir apskritai, jau pravaziavus sankrza 10 metru, dar galioja sviesoforo signalai. Spreskite patys…
o tai kas pas jus ten amazones ziotyse taip raudonai sviecia ?Ne kas kita ,kad matyt esi pabuvojusi civilizuotoje Europoje ir nepasidavei narkotiku mafijai
jie bliades bezdzionytes gaudo ir i narva uzdaro ,o ten neimanoma dalyvauti automobiliu judejimo spustyje
Dabinta…Taip, siandien matyt ne Tavo diena. Nekaltybes irodinejimas ryte, vakare uosvienei reiks itikt…Uzuojauta.Tavo vietoj as nusigerciau is sielvarto.
taij va, balius vakar… ujujuij… koks pavykes. ir sokiai ir pokiai, ir siaip visokios baikos… irs uosviene meile spinduliavo… o dar ir po baliaus, neklausant jusu rekomendaciju sedau prie vairo ir parvaziavau namo O jau uosvienes gerumas, kad jatus jatus nu ir kacia pridejus, buvo daug geliu
Nekreipk dėmesio - dabar mikriukai ir sunkvežiai žinop tik dvi taisykles:
kas didesnis tas ir teisus - nebent tai būtų skustas už merso vairo.
-pagrindinė taisyklė - vaikštantis litas.