Vos nepadariau avarijos...

Vos nepadariau avarijos…

vaziavau normaliai gatve, pries pora valandu ir iki siol negaliu atsigauti… kazkokis tai mikroautobuso vairuotijas pradejo mane mokyti taisykliu ir sviesoforo signalu …Liūdnas As sakau ,tuoj iskviesiu policija ir isiasikinsime, kas ka padare… nu shakes, negaliu dar atsigauti… o siandien dar uovienes jubiliejus vakare…

o uz moksla reikejo meketi ar Ne
siaip tai jei raudonos spalvos lempute uzsiziebia ,vaziuoti neleidziama ,o reikia praleisti tuos eismo dalyvius kuriems dega zalia lempute Taip

as juk … nekalta…nesuprantatApakęs

Nea, nesuprantam, nes nieko suprantamo neparasei

ar tikrai nekalta? FlirtasCha cha

na įkpėk iškvėpk ir ramiai ramiai pagalvok…

vyrai sako kad va moterys tipo blogai vairuoja, bet yra tipo išimčių Šypsena

jeigu tave apšaukė lochas vyras ir t.t. tai gal tu esi ta prie išimties mot. atstovių…

vadinas esi GERA VAIRUOTOJA ir tuom TURĖTUM didžiuotis Šypsena taip kad don’t worry be happy Šypsena ir šiaip sveikata brangiau … geriau galvok kaip gerai pasilinksminsi vakarop … ir papasakosi kokie tie vyrai lohai… na žinoma su išimtimi Mirkt

aš irgi žinau,kad per Piktasraudona nevaziuojam niekur Liežuvis

Avarijos tai nebuvo, vadinasi ir kaltu nera. Gal papakok ta situacija , kai atsigausi. O gal apsiraminus pasirodys, kad nieko tokio ir nebuvo.
Beje, is patirties zinau, tegu tie mikriakai lekia sau, su jais aiskintis, kad tavo pirmenybe - yra geriausias budas kruva nuosavu neuronu nudobt. Linksmo baliaus!

zodziu situacija tokia, sankryza: is priekio vaziuojantis autobusas rode kairy posuky ir suko i kaire ( jam dege zalias sviesoforo signalas), as is priespriesais, palaukiau, kol jis pasuks i antra juosta ir pradejau vaziuot. Man buvo zalia rodykle i desine ir as is pirmos juostos pasukau i pirma juosta. abu ivaziavome i vienos krypties kelia. Ir tada jis is antros juostos staigiai suko i pirma juosta, kurioje vaziavau as. as jam "pypinau" Šypsena, o jis toliau taranavo mano automobily. Islipus pradejo rekti, kad jisvaziavo teisingai. Nu man niekas neirodys, kad is antros juostos ir pirma galima vaziuoti nerodant jokio signalo ir apskritai, jau pravaziavus sankrza 10 metru, dar galioja sviesoforo signalai.Pavargęs Spreskite patys…Liežuvis

o tai kas pas jus ten amazones ziotyse taip raudonai sviecia ?Ne kas kita ,kad matyt esi pabuvojusi civilizuotoje Europoje ir nepasidavei narkotiku mafijai

Taipjie bliades bezdzionytes gaudo ir i narva uzdaro ,o ten neimanoma dalyvauti automobiliu judejimo spustyje Ne

diskusija keičia temą … Apakęs akiratyje pasirodžius intrigai

man atrodo ,kad temos autore kalta ,nes eis si vakara baliavoti pas uosviene ir uosvi Cha cha

Nepatikrines nepasakysi…

Man intuicija ir erudicija sake ,kad kalta Taip

Dabinta…Taip, siandien matyt ne Tavo diena. Nekaltybes irodinejimas ryte, vakare uosvienei reiks itikt…Uzuojauta.Tavo vietoj as nusigerciau is sielvarto.

TaurėTaurėTaurė

nezinia, kaip uosvienei (ar anytai) pavyks itikt, nusigerus.Bet jeio jau taip ivyks, geriau rytoj prie vairo nesest.

taij va, balius vakar…TaurėTaurėTaurė ujujuij… koks pavykes. ir sokiai ir pokiai, ir siaip visokios baikos… irs uosvieneMyliu meile spinduliavo… o dar ir po baliaus, neklausant jusu rekomendacijuJuokiasi sedau prie vairo ir parvaziavau namoŠypsena O jau uosvienes gerumas, kad jatus jatusApkabinimasTaipApakęs nu ir kacia pridejus, buvo daug geliuGėlėGėlėGėlė

Tai ka, ikalei Taurė ir uz vairo? Negerai Blogai

Nekreipk dėmesio - dabar mikriukai ir sunkvežiai žinop tik dvi taisykles:
kas didesnis tas ir teisus - nebent tai būtų skustas už merso vairo.
-pagrindinė taisyklė - vaikštantis litas.KietasKietas