Vonios restauravimas. Kaina/kokybe ?

Vonios restauravimas. Kaina/kokybe ?

Pas mane bute senovine, kaip kazkas cia minejo chrusciovo laiku vonia. kadangi realiai parduotuvej nematau kazko geriau nusipirkti (bent nepigiau kaip uz 1500lt), tai noreciau restauruoti. Skardines vonios manes netraukia, o siai ketaus voniai neturiu priekaistu, tik kad reiketu kazkaip atnaujinti. sveitimas su cif nepadejo (moteriskei per reklama sekesi zymiai geriau Šypsena ). Taigi kiek kainuoja vonios restauravimas ir ar gera kokybe? Kas darete tai gal galite pakomentuoti? Beje kiek girdejau netgi pacios vonios niekur vezti nereikia. Taigi kokios jusu nuomones?

kažkada irgi turėjom senovinę ketaus vonia - pageltusią, parudavusią. Tai išsikvietėm meistrą, kad atnaujintų. sumokėjom 400 lt, o rezultate atrodė dar baisiau nei buvo Baisu. Tuomet nusipirkome paprastą metalinę ir vargo daugiau nematėm.Mirkt

kiek girdėjau reikia vešt restauruoti į gamyklą, lygtais Lentvaryje tada viskas čiki

o kodel tau nepatiko skardine, kad braska labai, tada ja reikia is kitos puses visa makrofelxu apipurksti.

problematiska rasti kas gerai daro restauravima as pats namie irgi galvojau restauruoti vonia , va pas mano mama restauravo: atvaziavo sena pasiime, paliko nauja ir jau kiek metu viskas grazu ir gerai, bet pats pirksiu nauja geriau nerizikuot o tai paskui liks pinigai ismesti vejais, nes daugelis sako kad dabar labai prastai daro restauravimus.

Kaip tik savaitgali ziurejau nauju voniu kainas. NEra jau jos tokios dideles. GEriau prisiruosus nauja isigyti negu sena restauruoti, nes kiek teko girdeti darbu kokybe buna baisi.

mano kolega uzsiima voniu restauravimu, jeigu reik smulkmenu galiu duoti tel. nr. pasiskambinsi ir issiaiskinsi ka ir uz kiek.

O buvo taip: Šypsena
atvažiavo pas mano mamos kaimynką du tipai, Flirtas
atrestauravo vonią Gerai,
sumokėjo kaimynka 150 Lt. Taip
po poros mėnesių ta vonia ėmė ir pajuodavo, lopais Baisu
nu ką skambina moterėlė duotu numeriu, o ten jai sako,
jūs, ponia, ne čia pataikėt, mes vonių nerestauruojam Kiaulė
Tūt i skaske konec Šypsena

Nepatariu restauruoti namie - kokybe baisi Baisu
Jei issiveza, tai ir kokybe geresne, bet geriausiai pirkti nauja vonia Gerai - ir kokybe gera, ir tarnaus ilgiau. O del kainos tai ju ivairiu yra.

nesu to dares, taciau bent jau is penkiu pazistamu girdejau ir porasyk maciau savo akimis, kad restauravimas kliento namuose yra blefas… tikrai tampa tik baisiau nei buvo…

Ilgai nesisdziaugsi- nusilaupys lopais.Labas Pataupyk naujai "blekai"Laimingas

Hmm, matau nei vienos teigiamos nuomones. reiskia tikrai kazkas negerai su tuo restauravimu. Vadinasi teks pirkt nauja. apie naujos pirkima maciau nemazai berods prirasyta. Seip ar taip skardos baisiai nesinori, bet turbut teks imti skarda. Akrilo tikrai neipirksiu.