Vonios kambario baldai

Vonios kambario baldai

Nu kas nors parašykit, man irgi tai įdomu Šypsena

Žinau čia vieną tokį baldininką… Darė vienam spintą. Gal tas vienas papasakos ar gerai gavosi, ar gavo ko norėjo. Laimingas

cia apie kuria spinta? kai Vyras is meeto skubejo namo ziuret, kad ta spinta nenuvirstu? Nekaltas Cha cha Žvaigždė

va google.lt/search?hl=lt&ie=UTF-8&q=u%C5%BEsisakyti+v onios+kambario+baldus&meta=lr%3Dlang_lt

rekomenduociau ego bonus. ju tel. 213 38 45

rekomenduociau ego bonus. ju tel. 213 38 45 Tikiuosi jie ne plėšikai kainos atžvilgiu? Nekaltas Nes kai viena firma paskaičiavo, kiek kainuotų dvi mažos spintelės, tai patikėkit, atmušė visą norą iš vis statyti vonioje spinteles. Baisu

Tikiuosi jie ne plėšikai kainos atžvilgiu? Nekaltas Nes kai viena firma paskaičiavo, kiek kainuotų dvi mažos spintelės, tai patikėkit, atmušė visą norą iš vis statyti vonioje spinteles. BaisuKai EGO paskaiciuos, bus tas pats…As ju nerekomenduociau - ne tiek del kainos, kiek del kokybes.

nu negrazu save rekomenduoti… Ne Ne Ne dar kad butu uz ka…

kodel tu manai kas as rekomenduoju save. ten tas pastas neturi nieko bendro su mano niku. taip, kad neisigilinus i esme nepulk kaltinti tuo, kuo nesi kaltas.

tavo virtuves baldai dar niekur nedingo, man reikejo is taves gauti tam tikrus atsakymus i klausimus, ir kai gavau, dabar galiu prisesti prie siu baldu projektavimo. kadangi standartiniu spinteliu nedelioju, tai ir kurimo procesas vyksta kiek ilgiau. nesijaudink, sia savaite tikrai turesi ir projekta ir kaina. Šypsena

Kažkas kažkada gyrėsi, kad baldaix.lt padarė vonios baldus gal už pusė kainos, nei matė parduotuvėj. Man jie virtuvę darė. Kainos ir kokybės santykis patenkino.