Vonioj plastikines lenteles, ar gerai?

Vonioj plastikines lenteles, ar gerai?

tei va nezinau buvo tokia tema ar ne, bet susiruosiau susiremontuoti savo busta. paskaiciavus pakankamai ir pigu ir lengva ir galbut netgi praktiska vonia irengti lubas bei virsutine dali sienu plastikinem lencikem.Ar kas dejosi taip, kaip ilgai jos tarnaus ir ar praktiska?

Mes irgi kazkada taip planavom daryti, bet man asmeniskai tos lenteles tokios lievos, o jei normalesnes, tai kaina nera jau tokia zema. Po to primeciau, kad beveik ta pati kaina gaunas jei plastikines lenteles desi, ar plytelem klijuosi, aisku cia be darbo sanaudu, kadangi man samdytis plyteliu klojiko nereiketu. Man kazkaip plyteles solidziau ir mano manymu ilgiau laikys, o tos lenteles kazkaip NE

plastikas yra plastikas , pigu , nesolidu . Del laikymo … a velnias jas ten zhino . Bet va plaukai nuo ju slenka Šypsena

pas amne buvpo vonioj plastikines lenteles. jos ~30c, plocio, margos, beje NEPIGIAI pirktos buvo. O atrode pigiai, bet ne prastai. eksploatacija lengva - tiesiog nuvalai ir viskas. dabar remontas vyksta, su plastiku atsisveikinta. visgi plastikas Mirktjei zhadi vienspalvem det - graudziai atrodys.

na plyteles as ir pats klijuosuos tai man cia ne problema tiesiog seip teiraujuos… nes jei rimtai, tai uzkniso, virtuve kol isklijavau Šypsena

kurioj vietoj?

na seip iki puses sienas varysiu plytelem margom, isvis noriu pirkti plyteles su kokiu paveikslu… veidrodziu prikisiu daug…o vat virsu sakiau plastiku. bet kaip suprantu ziuru cia visi pries ji labai jau

jei det plastika tai tik lubom, o sienas plytelem, tikrai graziau atrodys nei dali sienos taip pat plastiku ishdesi. bet kai saka cia yra skonio reikalas Taipp.s. 3 metai lubos plastiku ishklotos kol kas be problemu Taip

cia neperseniausia buvo straipsnis del lenkishko plastiko kad jame rasta shvino kuris gali kenkti sveikatai todle ir parashe kad plaukai slenka Cha cha

Man tai vienodai kokios lentel4s tavo vonioje Šypsena Beje jei jau apie plastikines lentels - tai tikriausiai matei kaip laikrastiena mirgejo nuo straipsniu, kaip svino norma tokiose lentelese virsijos desimtis kartu norma…Nuo to guventojams to buto pradejo slinkti plaukai…negalavimai prasidejo… Po to buwo istirta - plastikinese lentelese - didele sunkiuju metalu koncentracija ŠypsenaTai susimastyk, kai vonios skyle prades uzsikimsineti plaukais ŠypsenaNori tikek nori ne Šypsena

matomai nevisose to svino yra… penki metai jau, o plaukai neisnyko nei ant galvos, nei… Drovus gal atrodo ir pigiai, bet sveciu nei vonioj nei tualete nepriimineju… (ot del zmonos tai negaliu garantuot Ne)… isdejau tik lubas… sienos plytelem… i plastika suleidau halogencikus… viskas valosi ir plaunasi puikiai… nors kiek to valymo… kojom lubu neistepu nes nepasiekiu… taip kad svaru kuklu tvarkinga… o ko dar sanmazge reikia? Šypsena

as ir taip mastau…beje kokias lenteles pirkai, kad svino nera Cha cha Mirkt jei ka Mirkt Baisu

2 bokstas nepamenu firmos… sauletekio alejos gale… link dvarcioniu… po desinei rankai… cia vilniuj… gal jau jos ir nera… tikejausi kad gali po tiek laiko pageltonuoti ar trapios patapti… bet po siai dienai kaip nuliovos… deja negaliu nurodyti gamintojo Šypsena

lenku produkcijos lentutese shvino rado Cha cha

Jei kalbeti apie svina, tai spaudos kiosku pardavejos taip pat plikos turetu buti. Nes laikrasciu dazuose svino kur kas daugiau nei palstike…

Del plauku slinkimo, tai ash tiesiog pagal praktika pagalvojau… Uoshvijoj virtuves siena viena lentutem neprastom apdailinta, tai jei atsiremi i ta siena, tai zhinok visada pagauna i tarpeli plauku kuokshta, taip vat ir slenka Cha chaMus labai ikalbinejo sanmazguose tokias kabintis, bet man Veee, taigi dabar kaba GKP, nors pas shaukshtuka sudetos (yra kazhkur nuotraukos), tai visai gerai jos ten zhiurisi, tiesiog nekrenta i akis. Bet sienos ash tokios tikrai nedarychiau. Ir shiaip, kokie ten paveikslai dar ant plyteliu??? Paveikslai, lentutes, veidrodzhiai, dar kazhkas, ar nebus per daug skirtingu elementu grozhiniu???

niu neturetu, o seip tigis yra plyteles kur susideda peizaziukas kokis juros ir visa kita Šypsena