Volvo
Plet siandien visa volvo man issciustino issiurbliavo, langus isvale, sumokejau 40lt, biski teko zvirkeliu, tai paskui vel visa su skudurais perejau isvaliau, grizau grazus namo, nusveiciau istaskytus vabalus ant priekio, pastaciau tvarkingai kieme, o dabar lyja
lyje
Kam sidabrine plaut? Nuplauni nueini i saldytuva alaus ir pamirsti ar plovei ar neplovei - vistiek skirtumo jokio. O siaip patinka man sitos dezes.Tevas savo pardave uz 5000lt Cia pries pora dienu,bet ten benzas,kubatura kaip ir normali,2.5 bet vaziuot tai nevaziuoja faktiskai. Nu jis gal ir rieda bet kaip is 2.5 noretusi kazko geriau nei 102kw ar kiek ten. Tvartas
Aisku tokia masina ir ne lekiojimui skirta,labai jau konservatyvi masinele. dabar 78 metu diedukas vedelios
Ub tai ne 20v ? Ten tie 20v tai biski kruta, nors manes nenustebino, jei volvo tai tik su turba, o kam plaut ? As biski kaip Saras esu, nepatinka man nesvara, netvarka ir visokie kitokie gliukai, pvz jau planuoju kad jai reikia perdazyt buferius, slenkscius, ir bagazines dangcio apacia, nes yra kelios rudeles labai minimalios, pvz yra dar sitoj pusej virs galinio rato ciut ciut kantas ilenktas, nuvarius pas drauga i menini lyginima, net nepamate kur yra ilinkimas, o man gyvenima trumpina…
grabovezis ratai
ir visa kita
kad 2.5 benzas turetu apie 150 pniu turet
Mindosas vilkaviskis
audiA4
Mindosas
Ratai tai zinau kad
grabovezis
Visa kita kazlu rudos miskas, tai nezinau ar
ar
ogiz,nu dokumentuose 102 ar 103kw,kazkoks palieges ten jis,yra tu variantu nemazai ju ir 125kw ten 20v,pas teva 10v lygtais… Nu zodziu.Man is po bmw persedus tai konkretus stabdis,aisku ten nuo kokio silpnesnio daikto persedus px nx butu bet esme kad jeigu uzmini pedala smarkiau tai sanaudos kai pas bmw V8 o traukos nera kad ir uzmygus tapke… Iproof - maladiec,taip ir reik beje lievas lygintojas jei nepamate… Varyk pas teva mano geriau
jei cia kazlu ruda, tai viskas snd su mocais prasukom, nieks akmenais neapmete
Edo nesusitikot prie kabako girto?
Uzsiema lyginimu ? Matai ten pazystami irgi tokie meniniame dirba tai uz ta ilinkima sako duosi 40lt ir As geriau tau poliruot ja atvesciau, bet galvoju, ar matysis ant sidabrines tas poliravimas, berots tu uzsiemi ten kartais poliravimu ne? Mindosas jo cia nuo jures iki kazlu rudos keliukas, jei situo keliu neprasukto tai daug ka praradot
U_B, kaiptik sustoje buvom parukyt prie kaboko “Traktierius”, keli apduje valkiojosi, bet bijojo prieit, vistik apie 80 mocu buvo
Jo uzsiemu kai uzplaukia,bet dabar jau reciau,nebent kazkas prizyzia
ant sidabrines efekto kazkokio wow nesitikek
ai o del lyginimo jei turi kur uz kapeikas daro tai ten ir tvarkykis,pas mano teva kainos aukstos,bet ten ir kokybe pati auksciausia
Mindosas Kauno Vilkai buvo ?
80 motociklu? gera saika…
man ubagss sake,kad is sidabrines yra wow…patikejau…dalywEi sako wow
Ubagss branginyks, Ub man pygeu padarytu
Ar ne ?
Inproof,klausi ar uzsiima tuom meniniu lyginimu… Kaip cia pasakius - jis ir sukure ta savoka “meninis lyginimas” Lietuvoj pirmasis pradejo sita visa reikala,ir faktiskai beveik visi kas tuom uzsiima siuo metu lietuvoj tai yra jo mokiniai
tai cia toks biski kaip ir prapletimas ziniu tamstos