Voltaire

Voltaire Myliu

klausau,labai klausau…Ypač dainos “i’m sorry”,“Dead girls”,“parade”,“happy song” ir taip toliau…Ilgas sąrašas.O albumas tai “boo hoo”…Nors turiu beveik visus jo albumus…Niam niam
Tik kodėl niekam nežinoma?Iš mano aplinkos tikrai yra žmonių,kuriems patinka Voltaire.Šypsena

Taip,yra daininkas Voltaire,apie kurį aš čia pašnekėjau…Va kas būna,kai toks pats pavadinimas…NeUfffBaisus

nieko čia nežinomo. nepatiko

Niam niamKa manot apie sia niekam nezinoma grupe>?>?> As wakar pamaciau ju pasirodyma per Saros Kutner laida … mmm, kaip patikoooo Myliu Myliu Myliuvoltaire-musik.de cia tiems, kas nors kiek supranta vokiskai Nekaltas

negirdejau tokios grupes Drovus Nekaltaso vokiskai tai ne bum bum Cha cha nors jau 4 o gal 5 metus mokausi Cha cha~

negi nezinotum ka reiskia pwz zodis “nehnem”? Nekaltas Nekaltasten po tuo nehmen galima dainu pasiklausyt Mirkt

pas mane tai negalima, aš iš interneto parsisiųsiu.

na tikiuosi, rasi … as tai soulseeke neradau ju dainu =((

Aš per DC ++ ieskosiu.

Sugebat ir isknist jus is kazkur tokiu grupiu… Šypsena

Man tai patinka atrast kazka nauja, ko cia Lietuwoje niekas nezino Liežuvis

be be Liežuvis~ man si grupe jau seniai zinoma…ir man ji tikrai patinka Taip Gerai

Intresting dalykėlis, paklausiau ką ten leidžia paklausyt, tai visai nieko, tik nlb mėgstu, kai nesuprantu apie ką dainuoja, o aš vokiškai nė bum bum… apie ką ta daina “Dummy” ??? Girtas

apie isprotejima … Nekaltas Nekaltaskad nebereikia jam nei ranku nei galwos … lengwesnis jis pasidaro …

mhmm…dar labiau sudominai, gal nesunku isversti visa daina? Angelas

O.K. wis man praktika, tikiuosi, iswersiu nors su panasia mintimi i pacios dainos, kitaip sakant, neiswersiu i lankas, kaip kartais buna Cha cha Cha cha Cha cha Pawadinimo nusprendziau newersti, jis tegu lieka autentiskas Cha cha Cha cha Gėlė angliskai mazdaug reiskia lyg ir “netikras”, o vokiskai galima butu suprasti “kwailiukas”, nors siaip dar neaisku …

DUMMY DUMMY lauk is blogai atswestos swentes wisi laidai nupjaustyti nieko daugiau nebenoriu weikti nieko daugiau man nebereikia daugiau mano plastaku nebereikia todel as nusiimu, nusiimu jas nusikertu priejau miesto pakrasti lauk i swara, i melyna i zole man nebereikia mano ranku nebereikia todel as nusiimu, nusiimu jas nusikertu su tawimi as tarsi imestas i musu bendra sapna kuri mes mylime ir gywename kuriame mes skraidome man nebereikia mano koju nebereikia todel as nusiimu, nusiimu jas nusikertu as dabar tarsi pakiles palengwejes isskridesmano galwos, jos man daugiau nebereikia Juokiasi

zinom zinom. ypac daina ‘dead girls’ Gerai

Nieko ypatingo… gal sita nieko The Vampire Club bet visos kitos man kazkaip ispudzio nepaliko.