Volodia Visockis...

Volodia Visockis…

Rusu tautos legenda. Sausio 25 diena jam butu sueje 65 metai. Deja…
Ar dar prisimenate ji? O gal niekada nieko apie toki negirdejote, ypac jaunesne karta? Nežinau

http://www.kulichki.com/vv/
vysotsky.km.ru

Dekui, Rider. Tai as ir pati zinau. Bet man idomu, ar Visockiu domisi tie, kurie lankosi Bangoje. Gal jaunesni apskritai tokio nezino? Nežinau

zino, zino… Neseniai nusipirkau jo cd, bet kolkas guli stalchiui, gal dar neatejo laikas man klausyti tokios muzikos… Dabar labiau prie shirdies V. Cojus. Žvaigždė

Žinom žinom Šypsena

Zhinom, zhinom… Taip Tetis supazhindino mane su jo kuryba Taip… O dabar abu klausom Šypsena
Jis mire Liūdnas, tachiau jo kuryba - ne Ne

mire irgi taip labai simbolishkai, per pachia olimpiada maskvoj Nežinau

Ne, iki siol nezinojau. Is viso, kai pamaciau tema, paklausiau - o kas sitas toks? Sorry… Nekaltas
O kas jis toks?

Aisku, zinau Taip Nors ir is jaunesnes kartos Šypsena
Kai vaziuoju, klausau pakaitomis su "Grazhdanskaja oborona" Dera viens prie kito Šypsena

o tu apsilankyk tuose saituose, manau geriau suvoksi kas jis toks buvo, nei perskaites visa kruva musu aiskinimu

Jau buwau ji primirshusi… Nekaltas

Erlickas bande ten ji pamegdzioti, deja, jam nieko neisejo Blogai Istorijos nesuklastosi, kaip sake Bugailiskis-Prudas Cha cha

žinom, be abejo žinom, bet asmeniškai man jis kažkuo ne prie širdies…tiesiog gal dėl to,kad ne itin domėjausi jo kūryba, bet kiek teko klausytis - tiesiog ne man

Visocki,zinau gerai.Taciau vertinu ji ,tik ,kaip aktoriu.Kaip daininkas jis prastas viskuo,tiek balso tembru,tiek dainavimo technika,tiksliau jos visai nera.Kaip asmenybe,jis labai idomus ir neprognozuojamas zmogus.

geros buvo jo dainos…

denisse, jo dainose rekia daugiau demesio kreipt i zodzius (jei supranti rusiskai)

zodziai ir tik zodziai…kiek jie daug cia reiskiaTaip
ir jo eilerascai kokie!!!
uz kalnus tikrai gali buti geriau tik kalnai, kuriuose dar nebuvai… manau supratotMirkt

nerealus zmogus… jo dajnos tiesiog nepakartojamos… manau, taj vienas geriausiu aktoriu ir dajnininku…

smagu kazkaip i sita tema ilisti… kiekvienas atrodo pratesia pries tai rasiusio minti nors tuo paciu kiekvienas raso pats sau, pats uz save… ir kiekvienas primena kazka tokio, apie ka bent syki esi ir pats pagalvojes…