Volasai

Volasai

Kirvuko stilius su ratilu stilium… Kaip uz pigey sueis Gerai

Apsvaigęs Kvankt? Juokiasi

Bet patys sitie ratai tai man ziauriai Apkabinimas

tokie ratai tik Alfa Romeo !!!

Uzdesim volvo lipala ir bus Gerai

pat žinai, kad huinia Gerai

pats modelis ratu - jei neklystu - 156 GTA…

Juokiasi Juokiasi Juokiasi Blogai

cia gal kokis nju avangardas vadinas supjaut kardinaliai priesingas dizaineriskas plotmes (kampuota/apvalu) ar kaip? Cha cha bl, kaip ziauriai pjauna vaizdIali tie ratai Blogai

Kad is r17 nieko vapse uz normalia kaina nera padoraus. Kazka galima ziuret nuo 800lt Ir tai sunkiai, o cia puse kainos Gerai Atvarysiu si sezonas ir pries ziema parduosim Gerai

nekas…

Gamyklinių už normalią kainą nebuvo? Blia jau geriau drag racing Cha cha Iš bėdos ir gavus už pusę kainos gal ir px

bl Gyti kaip tu cia supjovei vis dar juokas ima po pusvalandzio paziurejus lygiai taip pat juokinga Juokiasi gerai ubaggs sako, visiskai skirtingas tendencijas dizaino supjovei i viena Juokiasi tragiskai ziurisi. acakau, drag wheelsai butu geriau Šypsena

Ratai geri, bet tikrai ne vietoj

ratai neoriginalus

Vyrai viska as suprantu ir viska zinau, reikejo vasariniu ratu, tai ir paimiau uz centus, patrinsiu padangas patvarkysiu dar biski ir iseis i pardavima kaip ir n kitu mano turetu ratu, zinau ir zinojau, kad jie cia nelabai isipaisys, as juos buciau bupirkes net jei jie man ir neuzsidetu ant masinos.

Kaune su r17 pavazinejes nebenoriu masinu vairuot Cha cha

o ka sakyt, kai ant kauno tenka vezintis kartais su 18" 225/45 arba 16" 215/40? Nežinau uztatai cumodanas vargo nelabai mato su 16" 205/55, nors dar geriau buvo su 15" 195/65 Cha cha

r18 225/45 skaitos zema padanga Apsvaigęs Juokiasi