Vokiškas RHD
Čia asmeniškai ddt ir kitiems manantiems, kad kitose šalyse daromi skirstymai į lhd ir rhd…
grazus
Kuri vieta ?..
kiek tokiam perkelimo komplektas? turbut ~2000EUR?
Kam ką perkėlinėti ?.. Vokietis, kaip normalus žmogus, gali įsiregistruoti, o aš su RHD turiu registruoti kaip savaeigę mašiną…Tai kur nors kokia logika
?..
tai LT rhd jau galim registruot? as rusijoj esu mates impreza su rusiskais nr rhd ir lenkijoj su lenkiskais 406 pezi, bet taip ir nepagavau kampo pas juos eina normalei registruot ra nea
Registruoti galima ir pas mus, tik su TA bėdos…
Tai cia gal kokia specialios paskirties auto … Lietuvoj irgi tokiu yra pvz. gatviu ploveju vairai desinej pusej …
vaikinas, o kazkur parasyta, kad sitas VW - ne specialios paskirties automobilis? Man nei silta nei salta; as maciau kaip Skoda dare naujosios Skoda Fabia bandymus, pries ja paleidziant i gamyba. Tarp keleto fabiju buvo ir RHD variantas - sowhat? Negi cekai vaziuos i UK vien tam, kad pratestint busimaji savo B segmento mazyli? Galima nesertifikuotus aparatus laikinai registruot - bandymams. Isimties tvarka. Nemaciau paties komentaro del sertifikate esancios islygos.
ddt sertifikate , ar apsimeti, ar tox esi, jis paskui save tempė ant priekabos kitą naują rhd peugeot į VOKIETIJA, o ne i UK. Sita kontora dirba su anglais ir nei vienam vokiečių biurokratui į galvą nešautu idiotiška mintis klausti kam jis vokiečiuose registruoja rhd, nes žmogui tiesiog REIKIA. O mano komentaras dėl išlygos - tu man ją pirmiausia parodyk, tada pakomentuosiu. Ten ne išlyga, ir net ne salyga, ir net ne reikalavimas…
ten nei salyga, nei reikalavimas - ten faktas.
O gal esi matęs skyline su kairiu vairu ?.. Ją iš viso tik rhd gamina ir niekas nemato jokios bėdos registruojant, kad ir ,fast&furios", ten irgi rhd su štatskais numeriais, ir problemų niex nemato… Bet čia juk Lietuva, čia durniais lyja
…
siulau nunest vaizdajuoste i teismo posedi. Triuskinamas argumentas
Na mano gyvanmajame rajone,kuriame gyvenu (IRL) vienas vyriokas vazineja su desniavaire Xsara Picasso vokiska registracija,ana tai pa liubomu ne spec. paskirties
to Rally ir kitiem: tai kad IRL tereikia susimoket masinos importo mokesti, gauni irl numerius, o tada jau jokiu problemu nei su technikinem nei su draudimu, ir visiskai nesvarbu kurioj pusej vairas… a lietuvoj biski kitaip…