Vokieciu kalba

Vokieciu kalba

Gal kas zinot, kaip pigiai ir per 3 men ismokti vokieciu kalba? Gal yra kokios kompiuterines programos pradedantiesiems, panasiai kaip anglu moko EnglishPlus?

Per 3 menesiu??? tu turbut gabi vokieciu kalboms, nes as vokieciu mokausi jau 9 - tus metus ir nieko doro nemokuTaipNekaltas

Na, man reiktu ismokti tik pradmenu, kad galeciau truputi susisneketi.o po to, kai i Vokietija nuvaziuosiu, automatiskai ismoksiu.

Del kompiuteriniu programu nezinau, bet knygynuose yra knyga "Vokieciu kalba per 30 dienu". Gal pades?

As vat mokyklai sunkiai ka beismokau tos vokieciu kalbos, ir nezinia kaip dar egza islaikiau, bet vat kai patekau i Vokietija, tai nori nenori teko ismokt. Tad ir tau patariu, knygyne nusipirkt kokius vokieciu kalbos pradmenys, ismokti keleta "einamiausiu" zodziu ir daugiau demesio kreipt i zodziu tvarka bei snekejima. O kai atkaksi i Vokietija, tai nori nenori turesi ismokt, nes nebus kur trauktis

Viel Spass! Labas

Trys menesiai siek tiek mazoka laiko , turetu labai gerai mokytis per tuos tris menesius.
Kazkokios programos yra bet gerai neatsimenu pavadinimo,prisiminsiu imesiu jei dar nezinosi.

As galiu tave asmeniskai pamokyt Cha cha

As 3 men Vokietijoje ir stogas vaziuoja nuo sitos kalbos,tai ne anglu kalba,kuria taip lengva ismokti.Lankau kursus,man jie tikrai padeda,daug ismokau,bet kalbeti bijau.Oi kaip sunku mokytis!

Aciu uz pasiulyma, bet as gal apsiribosiu knyga "Vokieciu kalba per 30 dienu". Labas

Buciau dekinga, kad kai prisiminsi programos pavadinima, parasytum. Gal jau bus per velu, taciau juk mokytis niekada nevelu, ismoksiu daugiau, o gal kitiems patarsiu.

Tai sakai, kad vokieciu kalba sunkesne uz anglu? man visuomet atrode, kad yra atvirksciai.Anglu moku labai gerai, bet vokieciu tai tik kelias frazes.Siaip tai man ta kalba labai negrazi, uzjauciu tave.Taciau kai pati nuvaziuosiu, ir man gali but sunku.Beje, vaziuosiu ne i Vokietija, o i Sveicarija.

be sansu per tris menesius ismokti ta gaidiska kalba, jau nzn kiek laiko mokaus ir vis dar man nedasunta kaip ten turi buti deliojami sakiniai, patylim apie laikus ir veiksmazodziu formas…juodas darbas…mazdaug trys metai intensyvaus darbo, o ne trys menJuokiasi

nu vokieciu kalba tikrai sunkesne uz anglu norint sio to ismokt tikrai neuzteks 3 menesiu… nors cia priklauso nuo zmogaus sugebejimu as pirmus ar antrus metus kai mokiausi vokieciu vos supratau apie ka tai ir su kuo tai valgoma bet po to vos ne visa vasara praleidau prie teliko ziuredamas vokiskus kanalus ir dabar kertu daug geraiau uz bet kuriuos moksliukus Šypsena cia aisku kalbejime ir klausyme o su gramatika tai tik tai ka is klausos galiu parasyt t.y. rasau taip kaip man atrodo turi skambet Mirkt taip kad gali pabandyt ir toki bajeri susiveik tau zinoma matyta filma vokieciu kalba ir kelis kartus paziurek gal but viskas gausis savaime ;0

nu bet zinai, per 3 men. gaunasi "pulimiotiskai" greitai Juokiasi

na as vokieciu kalbos mokausi 9 metus ir kuo daugiau mokausi tuo maziau moku Cha cha bet per 30 dienu pradmenis ismokti imanoma … bet geriausiai ne is knygos, o pas koki mokytojuka Mirkt taip butu zymiai lengviau

Vokiečių kalba man asmeniškai mažai reikalinga, kai reikia ką rimčiau parašyti, tenka ilgėliau pasėdėt, norėčiau geriau mokėt gramtiką, tačiau reikia mokintis ir žodyną.

Prisirinkau ir pasidalinu:
url: http://www.geocities.com/geoinformacija/studijos_bylos/language_in_www
.html

ne laike esmeŠypsena
as sestas menuo Vokietijoj studijuoju ir dabar galiu laisvai susikalbeti ir egzaminus vokiskai laikyti, o pradzioj sunkoka buvo Mirkt

vokieciu kalba tikrai daug sunkesne nei vokieciu… kiek laiku, kiek artikeliu, kiek linksniu!!! pffffffff Pavargęs bet norint, viska galima ishmokt Laimingas mano sese lanke getes institute, sake padejo…bet ten kiek zinau brangoka… soros international house, ukmerges gatvej/vilnius irgi moko vokieciu, bet ten irgi kainos aukshtos… Nekaltas

2003-12-31
haha. turejau omeny vokieciu sunkesne nei anglu Cha chaCha cha

kiiwi,
"vokiciu kalba tikrai sunkesne nei vokieciu?"

viena dalyka su juo paciu lygini?
Juokiasi