Vobleris ešeriams

Vobleris ešeriams

ką reiškia UD?

jo, rimtai,
susidaro toks ispudis, kad esherys yra rechiausiai spiningu pagaunama zhuvis, o ant vobleriu tai tipo ish vis nekimba…

visi mano pagauti ešeriai ant sukrės Blue Fox 2-3 Nr.

ar aisės vobleriai atpigo ar aš kainų nežinojau- po 8 Lt. Čia šiaip, gal kam įdomu…

vytia rašė:

jo apsirikau as, minnow 5cm, bet nutraukiau, ir dabar nusipirkau panasu bet tik su 1 kabliu, ir liezuvelis siek tiek kitoks, ziuresim kaip su juo seksis

nu dekuj uzh info…
o del tos sekmes, tai galiu pasakyt, kad ant visu pagaut imanoma, tik ant vienu greichiau, o kita gali tekt ilgai vandeny skalaut…
mano vobleriu kolekcija tai matei, tai va ant visu esu pagaves ka nors(nu ant nauju dar nespejau keliu tik), beje ten ta syki nebuvo nei vieno didesnio nei 9cm…
o tokiu irgi yra keletas vnt…

ten dabar greiciau kalbos kulturos pamokele gausi arba suzinosi kad lynai dumblu atsiduoda Cha cha

NeTacis rašė:

salatis rašė:

tai ka, niekas esheriu vobleriais nepagaunat?

Teks tau vel subskraibintis prie [email protected] … Niekur nedingsi, profesionaliu patarimu chia negausi…

nu, tai gal kas naujos patirties turit esheriu gaudyme vobleriais?

as pagaudavau eseriu su Salmo Butcher eserio spalvos vobleriu bet ji praradau
kaskokiam kliuvinyje ezere. Dar pagaudavau su labai mazu Jaxon Holo Select FL spalvos
vobleriu.

nu perskaiciau straipsni paskutiniam "Zukle" zurnale, apie velkiavima kursmarese ir nusprendziau atnaujint sita tema. ten an rapala fat rap ir salmo butcher vobleriu raso , kad sekmingai ant velkes gaude eserius kursmarese. ant fat rap’o sekmingai velkiavo ir kauno mariose. as ir siaip is senesnes uzsienio spaudos esu skaites ir pastebejes, kad nemazai rekordiniu eseriu yra pagauta ant velkes ant fat rap’u. Paciam man begaudant situo vobleriu eseriai ji irgi daznai atsekdavo bet negriebdavo, manau priezastis viena is dvieju:
1)as spiningaudavau o ne velkiaudavau.
2)tai gana solidaus dydzio vobleris ir eseriui mazesniam nei 0,5kg tas vobleris "ne po rylu".

tai gal kas dar turit kokiu atsiliepimu is savo patirties kas link eseriu gaudymo fatrapais ar butcheriais/beatlais?

beje fatrapais as gana sekmingai gaudau lydekas Nevezy…

Ferox ar Classic? Ar kokiu kitu modeliu? Holo Select vadinasi visi Jaxon modeliai hologramine danga. Kokios spalvos irgi neparasei. FL (floating)reiskia, kad vobleris plaukiantis, o ne spalva.

Eseriu, tiksliau eseriuku, esu pagaves ant daugelio Jaxon modeliu. Didziausia koki 0,6-0,7kg ant Ferox 4cm "liepsneles" (ryskiai morkava nugara, geltoni sonai).

cia kartais ne ant sito:
http://www.banga.lt/admlt/2club.club_f_reviews/41.51495.81…-=(1492193
606

Ne, sitas yra "tigriukas"- nugara ryskiai zalia, o ano morkava.

Siaip as tuos 4cm Ferox pirkau upetakiams. Tikrai upetakiai ant ju (ant visu spalvu) gerai kabinasi.
Kazkada pabandziau as jais pavelkiaut ezere- lydekoms patiko, nors vobleriai ir 4cm ilgio. Pagavau ir keleta eseriu. Taciau neisitikines, kad tai pats geriausias masalas eseriams (lydeku jais pagavau daugiau, nei eserioku).

Fik te- Aises Wooden lure vobleriuks eseriukams ezere Gerai Nusiskundimu nerastaNe Kliovu nesiskundziuMirkt

Visiems raibiems kotams patarciau pastaupyt babionkas , bo lapkrity prasides didieji vasarines irangos ir pribambasu ispardavimai- nepraleiskit progos , bo po 5 men vel stosit prie ezeriuksco su donke, spiningu, museline ar pludine- mokek pigiau dabar ir imk svajone ateityMirkt

tai va, kadangi per atostogas prie Luodzio rimtesne zuvis nekibo, tai eksperimentavau su vobleriais gaudydamas eseriokus. isbandyti sie vobleriai: Ugly duckling 2cm skestantis Ugly duckling 3cm skestantis Dorado Stick 4,5cm Dorado Stick 7cm Dorado classic 7cm skestantis Dorado Invader 5cm Spro Impulse Chaser 4cm Rapala fat rap 5cm. kibo tik ant Dorado stick 4,5cm ir visai neblogai, o kitu vobleriu eseriai nesekiojo net, o va spro vobleris paskutine govno nes sukasi kaip sukre apie savo asi. taip kad atostogos veltui nenuejo…

Kietas Eserius gaudau pagrinde tik ant Ugly duckling 3 cm neskestancio imituojancio maza kuojyte ir saugau ji kaip savo aki !!! !!! !!!, nes tai yra masalas eseriams NUMBER ONE Gerai. Isbandziau ivairiausius vobleriukus, bet sis be konkurencijos. Duoda kruopu net isgirtiesiems guminukams…

tam bjauriajam anciukui duotu i kaulus rapala original floatingas 3 cm. melsvas.

Neapsimoka vobleriais eserius gaudyt,rezultatas kaip su guminukais ale pinigai kitokie.