Vo piatnica

Vo piatnica

nu ir zajabys, cia viducha- new vileika Girtas, karjeras, pilnas bagaznykas bambaliu. Linksmybės Cha cha Juokiasi

Tegu lipa tik lauk, dar dangtį sulankstys Šypsena

Nesulankstys,nes is to dangcio dabar dvi tajotas pagamintu Juokiasi

Naktibledas pazysti? Cha cha

nu vo,regitros egzas pajamtas…nelabai isivaizduoju,kaip ji galima butu neislaikyt Paplepėkim Cha cha

Dr>Cia teises tankui laikai ar ka? Nekaltas

kodel? Paplepėkim C kategorija + sitam kursas Valio kariuomene.kam.lt/kariuomene/images/1989/4954/sisu_6.jpg

Remigi Juokiasi cia kol priesas miega…

Remi>na tas greit pensija salyginis skaicius,nuo 4menesiu iki 15metu,iseit galiu uz 4menesiu,bet galiu neit dar 15metu Mirktseip teises is esmes kaip ir free,bet kaip ir uz jas atidirbt reikes Cha cha prisideda soferio pareigos,bet uz atlikta darba Pinigai Špyga Cha chaSUOMI>jaunimas motyvuotas,sake eis kapot su kardais galvas vatom,jei reikes Taip Cha cha

tiesa,kambariokas neislaike…pacanas tikrai nedurnas,visa kursa plake 94/97/100% bilietus,mokinosi vakarais,kol as zaidziau su majorais ir keptenais fule arba miegojau,anas kale bilietus Paplepėkim Cha cha

m.auto.plius.lt/skelbimai/nuotraukos/opel-senator-2-5-l-sedanas -1980-benzinas-4756143.html?mano_skelbimas=1%3Fmano_skelbimas%3D1#phot o_2

Tipo nelabai zino ka pardavineja?! Kupe butu Gerai arba senatorius irmsherio irgi.

seniau pries mane statydavo 40vnt motyvuoto jaunimo, dabar kiek reiketu… 100? dr, del sportinio intereso paklausk, kaip tas metalinis garazas su linges nuolauza, galiniam rate, vaziuotu?

skarbonkes gabale, padarom durslika?

Dr> Gerai

Remi,kad regitra jiems nepavaldi Cha chaBuramoc,ma rodos tau iztektu ir 0.5 jaunuolio,kad galva nukastu Paplepėkim

Čia katras jaunimas? Mano jaunimas tai su manim eitų kitų galvų kapot, ir mano jaunimas- ne botanai kokie. Cha cha

Mano jaunimas net nekapotu,jas nukandžiotu

Kietas