VNO siauteja
panasu, kad vln kadzius pakeite dvi audeles , viena sita, kita smelio spalvos tokia pat A6
SIta DHB seniai vazineja. Jei gerai pamenu jos dvi yra. Caddy’ziai taip pat yra. Vakar maciau EFR 836. Siandien maciau ir Touran DGU 540, stovejo salikeleje vaziuojant nuo gariunu ir filmavo.
mačiau prieš savaitę savanorių pr. numeriai DHB329, bet spalva ne smėlio o tokia tamsiai žalia
visai primiršusi buvau apie šitas audi reiks atsargesniai būti
nx jokios laisves
ta smelio spalvos siandien ryte vln ukmerges g. gale prie tanagros vykde veikla , o melyna po pietu naujuoju viaduku nuo giraites dalyvavo …
Kad lyg ir kadžius stovėjo apie trečia valanda šitame kelyje truputi toliau nei nusukimas į oro uostą.
isvis bijokit visu tamsintu masinu ir bus ramu As sakau, pakaktu, kad pareigunai ant caddy uzklijuotu kokios statybos firmos reklamas ir iskart ju pelnas padidetu 10 kartu
Nors ir siaip daugelis jau caddy’ziu bijo ir praleidzia pasitrauke i sona
Senais laikais taip budavo, kai pasivydavo Volvo 850
paskutiniu metu dažnai šitame kelyje kadžiai stovi
o tai šitie Tauranai ir audelės kai filmuoja tai iškart ir stabdo jei mato pažeidimą, ar poto atsiunčia?
aš tai dabar bijau visų caddžių suparalyžuoja koją pamačius
apie audeles irgi buvau pamiršus
kaip kada, ne kartą mačiau, kad ir sustabdo. Jei už greitį fotkina, tai atsiunčia.
bet audelės fotikų tai čj neturi, tik greičio matuoklius ir vaizdo kameras
nata dabar ramiai važinėja
Finish. 17’ta “taisyklė”,sukėlusi tiek bereikalingų aistrų-anuliuojama.Nuo šiol rinkimai “autobanginiuose”, kaip ir visuose kituose klubuose, vyks moderatoriui atsisakius pareigų arba jį pašalinus Bitė+ administracijai.
išsidiskutavo pagaliau tiksliau visi pasitarė ir poršas nusprendė
čia tai pzd, demokratija
Poršas caras
teko šitoje pasėdėti… 600Lt į biudžetą… Edit: poršo bezpridielam galo dabar nebus