VMFD ultriugu darbas?


VMFD ultriugu darbas?

Nerėkautų š.ū.dklubis, kad “grįžta į namų stadioną”, tai ir nekiltų jokių konfliktų. Nežinau kas kaip čia nusiaubė, bet milicininkas tikrai ne “auka”

vandalai Blogai

vandalizmas Blogai“Stadione telpa 15 tūkst. 30 žiūrovų.” kur ten tiek telpa, ant žolės? Bet renovacijos tam stadionui verkiant reikia, nes sedynės pavargusios, o vieta gan gera.

Romka pagaliau surado priesus.

Blogai Blogai Blogai

švelniai tariant persistengė p4

kur yra pasakyta, kad p4?

manau net niekas nepajuto skirtumo tarp arenos pries sita ivyki ir po. Kaip buvo bulvinykas taip ir liko. ar klystu? Nekaltas

Maksai, na suprantu, kad vieša vieta čia ir niekas nieko internete nekalbės, bet gi pats supranti, kad akivaizdžiau nei akivaizdu kieno čia darbas. O ir p4 manau vienas iš tikslų parodyti, kad jie kovos prieš jų taip vadinamą šūd.klubį ir patys jie to neslepia, tiesiog bijodami atsakomybės to neviešina. Bet realiai, tai mažvaikiška, tipo jei ne mums, tai niekam. Kitas dalykas jei būtų subrendę suprastų, kad tokiomis akcijomis visiškai nieko nepasieksi.

O as manau, kad cia GD ir GWB atkersijo Romanovui uz bloga KZ zaidima si sezona.

man akivaizdu, kad cia chuliganu darbas.

ai nu gal nereikia durniais apsimetinėti

yra tam tikros institucijos, lai jie ir tikrina, kas cia buvo.

ne nu slykstus padarai tai padare… ir taip tas LT futbolas vos kvepuoja…

K-Pax: labai įdomu kuom tu su Reo susijęs Šypsena ar čia tiesiog nusistatymas prieš Vilniaus Žalgirį? Jei taip tai apgailėtina… vienas žmogus yra pasakojęs, kad Reo - labai smagi pinigų plovyklėlė yra Šypsena

Blogai Blogai Blogai

swodisimus ne vienas zmogus Šypsena

man tik vienas ir tikrai kažkiek žinantis Šypsenapasirodo ir kitiems Šypsena