Vizija
Turiu toki wallpaperi. Grazu.
Pasiutiškai gražu. Labai raminančiai veikia. Ypač po traffiko vzijų.
Nuostabi foto
Foto klube vienas zmogus savo darytas labai panasias foto demonstravo
Va, reiks ir man kada į foto klubą užeiti pasidairyti - niekada nebuvau. Beje, ar žinote, kad mėlyna spalva diplomatų aprangos spalva. Nuteikianti konstruktyviam pokalbiui, ramybei, susikaupimui. Va, kaip
Melyna spalva ramina, bet nenuteikia apatiskai
Sutinku. Kaip ir jūra. Nenuteikia apatiškai.
Jura - ikvepia ir atgaivina.
Pasiilgau jūros… Pasiilgau ramybės…
Man nuo sestadienio - atostogos. Jau sienom laipioju kaip noriu istrukti kurnors.
O man dar trys savaitės…
Nieko. Istversi. Musu tevai ir seneliai Sibire isgyveno, tai ir mes savo charakteri parodysim, ane? Stiprybes belaukiant
Be abejo. Ištversiu. Tos kasdienės moderavimo banalybės kiek išbalansavo. Jaučiuosi tarsi su raiščiu ant akių. Suku suku ratus po tą kiemą tarp tų svetimų minčių. O juk žinau: yra jūra… Pasiilgau… Kaip nusimti raištį …
hmm…
jum tai gerai kad turesit atostogas,o as tai ne vienos suknistos dienos laisvos neturiu.nors bek ir rek
Manau, jei pradetum begti ir rekti, laisvu dienu zenkliai padaugetu
Šiandien perskaičiau tokio V. Petrosiano žodžius. Aš net nežinau kas tas V.Petrosianas, bet jo pamąstymai man šiandien tinka. Gal tiks visada? Žmogus gimsta ne tam, kad ilgai gyventų. Jei toks būtų gyvenimo tikslas, žmogus svajotų gimti akmeniu, nes akmuo užvis ilgiausiai išbūna ant žemės. Žmogus gimsta ir gyvena visai kitam. Tačiau kam?.. Išties, kam? Ai, pavargau nuo minčių… Išeinu… …Kažkur tolumoj girdisi muzikos garsai. Pasiutiškai panašūs į jūros ošimą…
Nenoriu taves erzinti, bet pasigirsiu - iki atostogu man liko 4.45 val.
Ak, kipšeli, pridarei jau daug velniavos: amžinybe virsta sekundės, minutės, valandos, dienos… Bet nuo to tik sunkiau… …Vizija, nesudušk…