visos mergos tokios pacios
Visoms mergoms tiktai rupi, kad bernas nusivestu i koki kina ar kavine ir paklotu uz savo slamancius. Visos tokios
Koks tikras… tikrai tuo abejoju!!!
pagal viena apie visas nespresk taip ,tikrai labai klysti
Tai kad ne kamu ta, o tau chu.jovata
Dar pamirsai paminet, kad mums dar reikalingas jo turtas kelnese…
P.S. dlia asoba tupych- ne kisenese
nu nezinau nezinau, kas cia jums moteriskes reikalingiau
Ir is kur tokiu tupu- tai viena verkia, kad j aizeide, tai kitas - ji kinuli
zuikinas rašė:
nu nezinau nezinau, kas cia jums moteriskes reikalingiau
Man asmeniskai tai plauku kiekis ant nugaros
VB rašė:
zuikinas rašė:
nu nezinau nezinau, kas cia jums moteriskes reikalingiauMan asmeniskai tai plauku kiekis ant nugaros
![]()
tai velnias niekam neitinku, is kur gauti plaukeli ir dar ant nugaros?!
VB rašė:
zuikinas rašė:
nu nezinau nezinau, kas cia jums moteriskes reikalingiauMan asmeniskai tai plauku kiekis ant nugaros
![]()
Vazhiuok i Gruzija stalnoi grad Tbilis ir Shota Rustaveli prospekte chiupk pirma pasitaikiusi
zuikinas rašė:
tai velnias niekam neitinku, is kur gauti plaukeli ir dar ant nugaros?!
Kreipkis i medikus- piaugins
ledvarnis rašė:
Vazhiuok i Gruzija stalnoi grad Tbilis ir Shota Rustaveli prospekte chiupk pirma pasitaikiusi![]()
![]()
Gruziniska mesa man nepatinka
kamutochujovato rašė:
Visoms mergoms tiktai rupi, kad bernas nusivestu i koki kina ar kavine ir paklotu uz savo slamancius. Visos tokios![]()
…kaip nori taip galvok… taciau taip nera…
hi,cia is serijos-"visi vaikinai vienodi"taip pat ir panos
idomu,bet neoriginalu
VB rašė:
ledvarnis rašė:
Vazhiuok i Gruzija stalnoi grad Tbilis ir Shota Rustaveli prospekte chiupk pirma pasitaikiusi![]()
![]()
Gruziniska mesa man nepatinka
![]()
Tai nevartok zhalios … mesos Priesh tai termishkai apdorok, nepagailek prieskoniu , o tada ir vuala!
ledvarnis rašė:
Tai nevartok zhalios … mesosPriesh tai termishkai apdorok, nepagailek prieskoniu , o tada ir vuala!
Jei sakau, kad nevalgau tokios mesos- vadinasi nevalgau Man ir lietuviskos uztenka
kamutochujovato rašė:
Visoms mergoms tiktai rupi, kad bernas nusivestu i koki kina ar kavine ir paklotu uz savo slamancius. Visos tokios![]()
Labai klysti ne visos merginos vienodos!!
pvz as niekada neleidziu kad uz mane kas nors moketu. Visalaik pati uz save susimoku.
Problema buna gal but su tomis merginomis,kurios nera turtingos,ir vienintelis sansas joms pasilinksminti uz kitu pinigus. …
kamutochujovato rašė:
Taigis, kaip sakoma: Jei suradote savo svajonių moterį, su likusiomis svajonėmis galite atsisveikinti
bubbles rašė:
kamutochujovato rašė:
Labai klysti
ne visos merginos vienodos!!
pvz as niekada neleidziu kad uz mane kas nors moketu. Visalaik pati uz save susimoku.
blemba kaip nemegstu, kai pana prasosi, kad ji pati uz save susimoketu nu pakest negaliu
aisku jeigu tai ne mano puske, broliene, mama ar mociute