Visos diskusijos apie KARĄ IRAKE

Visos diskusijos apie KARĄ IRAKE

Karas lieka karu, bet http://djz.ten.lt teikia humanitarine pagalba…

Vat pamėgink geriau save įsivaizduojantį, įvedinėjant tvarką pas čigonus… Cha cha
Gal geriau tada suprasi ir Sadamą ir sutiksi, kad tvarka Irake buvo, kai valdė tas diktatorius!

Taip, tikrai nuostabūs vaizdai buvo perduodami iš Bagdado prieš pat karą. Gražu, šilta, tvarka ir galima buvo džiaugtis tuo gyvenimu… Nereikėjo to karo, sugriovimų, masinio plėšikavimo, barbarizmo apraiškų ir žmonių aukų, kai Sadamas buvo tikrai labai sukalbamas.
NEREIKĖJO.

Uždelsto veikimo bombą Pasauliui čia dabar padovanojo amerikiečiai su savo britais…
Pakels dabar galvas Irake islamo fundamentalistai. Turės pasaulis dar vieną kraujuojantį karo židinį Artimuose Rytuose, kai new talibai įsivyraus Irake (60proc. - šiitai, 20proc. - sunitai, 17proc. - kurdai. Sadamas ir jo BAAS partijos nariai - sunitai. Iranas - dauguma - šiitai. Man ne prie širdies Irano režimas).
Žiūrėsim kokį sprogimą ar Molotovo kokteilį gausim…

as ta ir noriu pasakyti
blin
, verkia kur palmes, t.t. irpan
paklauskit irakieciu ko jie nori
kol dar buvo sadammas , visis "vieningai" buvo uz ji
tik dingo is kart visis paminklai griuvo
nu plesikavimai vyksta ,tai cia siitai ar kurdai uzia
bus turto nemazai isgrobstyta, tikiuosi atsistays Irakas

Jei taip buvo gaila, reikejo vaziuoti i Iraka ir pabandyti pagyvent tokioje dikrtaturoje…Nekaltas

oficialiai - iki 1953, kiek zinau, vienetai laikes iki 196*, 1972 susidegino Kalanta i t.t.

Valio. Mano pusė prie laimėjimo.Juokiasi Man rupi, kad nafta atpigtu.

Nesuprantu
jei jus cia sielvartaujat, tai ko verzetes 1991 metais prie televizijos boksto?
Kodel zmones miskuose sedejo 1945-195x metais Nekaltas
nu nezinau

Nu kalba grazi, bet vel isaiskejo kad proto pas tave nerasta. Sadamas aiskai parode ka jis daro su gautais ginklais. O as dar i E.S. nepatekau ir neparodziau ka ketinu ten veikt. Todel manes nieks ir nespardo. Liežuvis Lopinys

gaila to irako ir jo nekaltu zmoniu

niu, vagys bagdade net pasakose slovinamiDrovus

O kur dingo vakarėjantis Bagdadas su tyliai vėjyje linguojančiomis palmėmis, vaikštinėjantys lėtai išdidūs irakiečiai… Viskas sunaikinta, puikios mečetės karteče suvarytos, meno kolekcijos pražuvo liepsnose, palmės tankų išniekintos, auksiniai Sadamo unitazai sutrupinti…O Bagdade, man iš pasakų taip gerai pažįstamas, nebebus jau tavęs daugiau…
Štai tie patys irakiečiai jau pagavę pragaištingo vartojimo užkrato iš Amerikos, skuba lekia tempia gėrybes savęsp…

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cia tas karas man mazai rupi, bet siaip idomu pasekti ivykius

Nu ka visis tie skeptikia
ar verta buvo kariauti (nors dar karas ir nesibaige ) turbut irode vakar dienos vaizdeliai… Kietasirakieciai kol tikrai nepajuto, jog huseino nera, buvo kaip peles po sluota ir atrodo ruosesi ginti Bagdada visi Cha cha
nu dar bus matyt, gal tyra kur keletas tukstanciu pasiruosusiu savizudziu

Aisku auku daug, bet man atrood zymiai didesne dalis dziaugiasi, tik va idomu kait su tuom chaosu… jei sutvarkyti nepavyks, tai gal geriau ir but buve, jei but likes rezimas… Nekaltas
Ar ne bus taip kaip su Romos imperija …Nekaltas viska istampys…

Na jau Irakieciai dziaugiasi, kad Sadma rezima nuverte Nekaltas laimes pilnos kelnes visiem, kaip milijona laimejus Cha cha dar kelios dieneles ir IRAQ free Taip

Ir visgi gelas zaisliukas yra tas Kalasnikovas. Ne tie modifikuoti AKU, AK74, AKC, o tas pirmasis 43-uju! Pamenu tuos gerus laikus, kada as ji per 45 s uzristomis akimis galedavau isrinkti ir vel surinkti… Taip

KARAS IRAKE?-----BEPRASMISHKATaip

Reiketu ir tave drauge su irakiecias nudobti, kol dar cheminio ar branduolinio ginklo nepasigaminai ar isilavinimas to padaryti dar neleidzia. Taip daug ramiau, saugiau visiems cia butu…Mirkt
Gal pasiklaust kaimynu, nes jie jau zino?Apakęs
Veliau, kai tu ginklu jau iki valios prisigaminsi, ta padaryti bus sunkiau. Plius dar visiems galbut grasinsi ir Ignalinos AE susprogdint!
Karoce - bus ramiau, jei nugesinsim ir nukepsim jau dabar, nelauke pasekmiu skaudziu!Gerai

Cha cha