Viso gero?
Drasu neatsiliept i skambucius ir pasiskelbt fb
gavo tikriausiai gerą pasiūlymą ir viskas
Tara Davison sako, kad patinka.
Apie davison, tai aš patylėsiu. Ir ne dėl šito “patinka”
Mirza Begic I dont know any more whats going to hapen, I am in between two fires spaudzia ji gandonai agentai, o tas ble kiausu neturi pasiust ju nx
Jo ta Davison tai man įdomi irgi kažkokia. Labai jau reiškiasi.
nu bicas panasu kaip ir i kampa ivarytas,negali baisiai smerkt.
Mirza Begic after a lot of warnings and calls from my agents they didnt pay, and they payd after the contract was already broken
abelis tas mirza blt apsimeta debilu
turiu klausima agentas yra kaip vadybinikas zaidejas kaip darbininkas? ar zaidejas kaip darbdavys o agentas kaip jo darbininkas
kokie cia ju santykiai
Manau tai priklauso nuo to, kokio lygio žvaigždė esi
siaip kai labai nori tai zaidejas gali tiems agentams pasakyt zaidejas klube alga gaudavo laiku,ir tokia kokia priklauso,su agentais jau irgi atsiskaityta.Mirza cia verkia,lyg ji agentai butu uzdare konspiraciniame bute,ir neleidzia i Kauna
paciam matyt pribure kokia jo laukia sviesi ateitis kitur,kaip del jo pesasi grandai ir siulo milijonus,tai tas ir laizosi
jo,su lyg zaidejo tobulejimu,agentas is agento-boso,virsta i agenta-tarna.
Donce,tai cia matyt varijantas agentas-bosas,reiskias ne kazka prarandame tik,kad labai jau cia nelaiku
Blin kas per asilas tas begicius.tai iseina kad pedofilai minko ji kaip nori Ciuju pasake,mirza viskas pzdc,nebemoka man litu ,yra kitas pasiulymas ir visos galimybes teisetai nutraukt kontrakta. Sutiko. O pedofilas ,kas be ko ,turbut pamirso pasakyt,kad pinigai tuoj ikris
Zodziu keli zuikiai vienu suviu,o Mirza krajnas
Mirza krajnas jau paliubomu ,nes jam ,o ne pedui sankcijas taikys
Lai musha ji toj baznycioj nebeidomu…
Nu bet rimtai, toks jausmas, kad verkia jis kamputį atsisėdęs ir negali nieko padaryti jis tiem agentam.
o cia tipo zalgiriui blogai…ai nu jo…ispirka mizerna
o ką ta davison?
Ta kekšė yra Pociaus žmona.