Viskas?

Viskas?

Mieli banguotojai,sociai papietavesCha cha,susimasciau o vis delto kiek daug zmogui reikia,kuomet jis turi viska…

Kada mirsim, visai nieko nebereikes…

Aš dar ir nepietavus, bet susimastau, kiek man daug ko reikAš nekaltas

…o kai nieko neturi, tai ir nereikia nieko…nebent dangaus kraštelio mėlyniausio…Liežuvis Mirkt

…kai nieko neturi, tai ir nereikia nieko… Šypsena O kai daug turi, vis tiek neatrodo, kad tai - “viskas” Aš nekaltas

Kai turi viską tada neturi nieko ane?

Siam pasaulyje niekada niekas neturejo visko, ir niekas neturi ir niekada netures… Liežuvis

Zmogui niekada nebus gana Liežuvis, juk visada apetitas kyla bevalgant Mirkt

jei vaikai butu uzauginti
as tik keliauciau po pasauli…
daugiau man nieko nereiketu Šypsena

Turtingas ne tas , kuris turi labai daug pinigu, o turtingas ir laimingas tas, kuris zino, kada tu pinigu gana Šypsena

Bepigu Teveliui sneketi,kai pats pavalges yra! O as tai kai noriu valgyti,tai apie nieka negalvoju,vien maistas akyse. Galesiu isijungti i diskusija,kai uzkasiu truputi.Šypsena

Kaip tai nieko nereiktų?Reiktų pinigų tai kelionei apie pasauly Mirkt

Taigi,taigi kaipgis!O kur ta riba,kuomet gana?Sutinkat,kad ji labai toli?

riba tada, kai supranti, kad viso to, ka turi, visai tau nereikejo Cha cha

Nemanau kad tą ribą rasi Mirkt ji nematoma.

o as noriu dar labai daug…chia ir dabar…
Nejaugi turi tenkinti klausimas:-Ar tai ir viskas?
Svajone,noras gimsta kiekviena karta naujas…jis igyvendinamas ,arba ne…bet taip eijna ju seka-vienas mirsta ,uzgimsta naujas.Nenoriu buti apsamanojusia meduza,arba Vasilisa is filmoŠypsenakuri kartoja:-Ar leitus,ar vejas…man vis viena…man visvienaLiežuvis
Ne !Ne viskas!Šypsena))

Kol žmogus gyvas,jis visada kažko vis nores Gerai Cha cha. Tai yra normalu,taip ir turi būti Liežuvis.