viskas savo vietose

viskas savo vietose

ratai sakyciau ne savo vietoj, tokie kainuoja nemenka suma.

man tik vienintelis minusas,galetu but priekis nuo 2001 Girtas Geraisuchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=13781648&__lp=45 &scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOr der=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId= 11&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchIn Freetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArra y=184&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegis trationDate=1998-01-01&maxFirstRegistrationDate=2003-12-31&features=FO UR_WHEEL_DRIVE&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNRE PAIRED&customerIdsAsString=&lang=en&pageNumber=2kazkada ji ir atopliuse buvo Nekaltas

siaip tai nieko nera kazko tokio uz ko butu galima uzsikabint. nu navarotu daug, ir soliarinis liukas ir gale el sedynes matau is fotkes, taciau odines sedynes tai jau pavargusios.

man tai irgi ratai nlb. solidi masina cia juk…

zinai, nors nesu audzi fanas, bet man sita astuonke tikrai neblogai ziurisi, gal dar langucius pritamsint lengvai ir butu ledas Girtas

ai,tik dabar pastebejau,ir priekinio bamp/groteles,turetu but juodos spalvos Taipuztamsint langus ir liuxs Mašina Gerai Kietas

Babajus pardavineja ja.

ratai tai jeiga Linksmybės

nu va groteles turi buti juodos kaip ir buferio apacia, tiek priekinio, tiek galinio, taip pat apatiniai moldingai turi buti juodi, taciau cia jau inpiso turlinga, bet vaizdas pasikeicia labai smarkiai, pas manaja irgi buferiai pilnai sidabriniai ir moldingai nupusti sidabru ir aisku groteles taip pat sidabu nupustos.

tokius ratus ant cryslerio 300 maciau irgi visai neblogai tiko

dvackes valdo Gerainors sitos biski padoriau atrodo : suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=10129919&am p;__lp=5& scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrd< br/>er=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=1< br/>1&makeModelVariant1.modelDescription=20&makeModelVariant1.searchInFree< br/>text=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.< br/>searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&negativeFeat ure s=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=& ;la ng=en&pageNumber=1

man ruodos kaip iššautas airbagas buvęs ir užtaisyti su lievaku kažkokiu, bo spalva jau labai skirias Nekaltas