Viskas gerai

Viskas gerai

Po vakar plovimo niekas neuzshalo ŠypsenaGal jau zieminius reiks uzsimatui… sniega lyg zada NekaltasO.T. Gal jau buvo bet shitas pribrido gerai Cha chadelfi.lt/pilietis/naujienos/ispudingas-bmw-vairuotojo- izulu mas-vaizdo-klipe-biski-zmones-pagasdinau-stotelej.d?id=70024920 Šypsena

instagram.com/p/BAKam3LnBky/ Cha cha pas vanaga valytuvai rankinis variantas… su virve prirista Cha cha Gerai

As irgi ploviau 31 dieną, statoile, niekas neuzsalo, visos durys, visi langai atsidaro/uzsidaro

As sian ploviau,viskas ok Gerai

as siandien ant ledo eserius traukiau, niekas neuzsalo Gerai Cha cha

ploviau, kai dar bačkose vanduo neužšalęs buvo. Dabar plausiu irgi tik tada, kai bačkose ledai dings Cha cha

VINai as tai stengiuosi vengti automatniu plovyklu Blogaiper 2,5 metu gal kokius 3 kart esu ploves Šypsena

Vis dar su vasarinem Šypsena?

Kai nemokamai plauna, tai px ir automatine

A kokios spalvos vulva? nes bent ant mano juodos tai tikrai matosi Taippoliravmas brangiau kainuoja Šypsena(ps man plovimas ir nekainuoja) aisku kibirines spalvos zopeli tai ir su smelio kempine galima plauti px nieko nesimatys ŠypsenaRock pas man vasarines buvo ziemines… tik tokios… nu tokios Cha chatai kol sniego daug ner ir kol nereik vaziuot kazkur is miesto tai ir su sitom skersa gerai eina Kietas

gadina masina tos automatines Nekaltas

Cyborgai, pagal volvo: lava sand, lietuvikai: šūdo ruda

ne šudo Ne, vėmalo Taip

detskava panosa Cha cha Šypsenajumoras Šypsena

Teisingai pastatyta, taip “prieš sistemą”. Cha cha Gerai

Auris rado nauja taikini Cha cha

kubiliaus g. užmatytas, švara Gerai

Nu, ot bjaurus tas Auris. Cha cha

Pries kokia sistema ? Po svenciu kybargas neisliptu jeigu arciau pristumtu… p.s. siekiant isvengti rasistiniu izeidinejimu mano adresu -po svenciu ir man taip reikia statyti Juokiasi