Viskas dar bus?

Viskas dar bus?

Kaip Jus gyvenate, sia diena ar ateitimi? As tai, rodos, gyvenu nuolat investuodama i ateiti. Pirma gyvenom sode, paskui nusipirkom maza namuka kaime, atrode, issipilde didziausia svajone - turim savo namus, veliau nusipirkom buta, bet dabar dvieju kambariu butas seimai atrodo per mazas, norim pirkti didesni buta ir nauja, geresniam rajone ir t.t. Atrodo, taip niekad ir nepradesim gyventi, ir viskas dar bus… O jau virs trisdesimt.

aij, nepilk cia druskos ant zaizdos Nežinau dziaukis Gerai Taipas deja ne gyvenu, o stumiu laika…

ir labai faina, kad gyvenam i ateiti ir turit planu, o ne gyvenat sia diena “Kaip Dievulis duos” Taip Gerai

ai as ti panasiai vis galvoji wo po to bus geriau ar dar kazkas… nors daznai stengiuos pasimiegaut tuo ka dabar turiu, palyginus su tuom ka turejau anksciau.

Noret daugiau, geriau yra sveika Taip Nekaltas

Dziaukis,nes as ir kaip sapnu mergelka panasiai gyvenu Šypsena

Kazkaip panasiai jauciuos…dienos eina, o tu kaip buvai ‘nuogas basas’ taip ir esi… Žvaigždė

Jone, tu perdaug sudetingai formuluoji temas. Tema: “Viskas dar bus?”, o rasai apie didesni buta geresniam rajone Šypsena. Butas - tai dar ne VISKAS gyvenime, manyciau. O siaip - butent svajones gyvenima padaro grazesni. Jeigu viskas sklandziai klostysis, kada nors nusipirksit ir geresni buta, ir siaip dar neaisku, kaip viskas gali pasisukti, kokiu netiketu posukiu, maloniu ir nelabai, gali ivykti. Nereikia perdaug uzsifiksuoti ties tuo, ko nori, o neturi, reikia stengtis matyti ir tai, ka jau turi savo gyvenime gero. Yra zmoniu, kurie virs 30 metu sulauke, neturi ne tik buto, bet nei vaiku, nei mylimo zmogaus ir gal net sveikatos!

Norėčiau nors kokio butelio, žinoma paskui norėsiu daugiau

Geresnis butas – tai tik viena is svajoniu. Esme yra ta, kad negaliu sustoti, pasakyti va jau laiminga, jau viska turiu, jau viska gerai… Dar kazko nepadareu, nebaigiau, nepradejau, as vis dar ne ten, ne tokia, darau ne taip, kaip reikia, dar bus proga viska pataisyti, pakeisti, pasireiksti… Na, zodziu, 1000 vilciu ir viskas tik ateityje. Sakau, taip ir praeis gyvenimas svajojant apie tai, kas bus. Atrodo, ir buta turim ir nama kaime, ir gera darba ir ko daugiau? Ne, reikia vis gereu ir gereu, geresnio buto, geresnio darbo, naujos masinos, dar ateity busiu geresne, supratingesne, ramesne, malonesne ir pan.

Paskaityk Hermano Heses Sidharta ir kitokiu pan. pobudzio knygu, gal pades Mirkt.

Nu jo. Nekaltas Taip Kablys į nugarą įsmigs… Alus Girtas Cha cha

Tu siaip gyvenime esi nors karta taip normaliai atsipalaidavusi ir patenkinta savimi? Nesuprantu, negi neimanoma nors truputi pasidziaugti tuo ka turi? Daug kam reikia vis “geriau ir geriau”, bet manau “laimi” tie, kurie moka vertinti ir tai ka turi Kietas

svajoti, noreti nedraudziama, bet gyvent reikia taip- lyg si diena butu paskutine…Moketi dziaugtis tuom, ka turi dabar.

o kodėl čia tik materialūs dalykai suminėti? negi tai ir yra gyvenimo prasmė ir laimė? Apakęs

As irgi apie alkakoli is pradziu pagalvojau Juokiasi a cia pie buta kalbama manding Cha cha

Kai visas demesys i materialines vertybes, niekada nesijausi patenkinta, nes visada troksi didesnio, geresnio, brangesnio, etc. Kiekvienas zmogus is tiesu troksta (ir privalo) issipildyti siame gyvenime man per gyvenima atminty eina vienas Macernio posmas: visi pasauly trokstam buti mylimi visi praeinam zeme alkdami sviesos ir perdege troskimu ugnimi ir nenumalde sielo salkanos

na, visu pirma turiu mylima zmogu salia Šypsena turim kur gyventi ir gyvename, sakyciai, labai net neblogai Šypsena bet zmogus nebutu zmogumi, jei nenoretu kazko geresnio ir grazesnio…ateis laikas susilauksime lialiuku, kai bus lialiukai taps ankstoka bute, tuomet galvosime apie didesni plota ir zinau, kad visa tai mes su laiku turesime, o dabar dziaugemes tuo ka turime ir tereikia sveikatos, kad igyvendinti savo planus ateiciai Mirktbet, visgi, svarbiausia, kaip kazkas paminejo, tai sveikata ir artima dusele Šypsena

žinoma visą laiką ką nors planuoju. per 8 metus keturis kartus gerinau būstą(jis vis didėjo) Cha cha. na ir jaučiu dar nepabaiga Baisu. bet kartai leidžiu sau atsipalaiduoti ir gyvent šia diena Laimingas. sveika Taip.