Viskas apie Ericsson T65
Parašykit kokius žinot Ericsson T65 trūkumus ir pliusus. Kiek laiko jo akumas, ar patvarus ir t.t. Ar verta už šį telefoną mokėti ~450Lt? Būsiu dėkingas visiems už atsakymus
Pirmas ispudis nekoks.Flegma kaip ir visi erikai.Bet cia tik mano nuomone.
Tie ericsonai kazkokie keisti . Pats telefonas atrodo mazas, bet labai jau platus
normalus tie telefonai, performance geras,f-ju daug turi, tik gal dizainas biski toks
Tik dėvėto nepirk,o šiaip manau telefas vertas dėmesio.Pats tokį turiu ir pastebėjau, kad jis kimba tik tada, kai gauna smūgį.2kartus buvo išmestas-2kartus iš niekur nieko išsijungė…
Jo, telefas labai geras. Svarbus dalykas yra softo versija. Pas mus atveztus parduoda su R3… nepamenu tixliai, o naujausia jau R6… kazkas ten tipo panasaus. Jei turi priejima prie autorizuoto ericssonu serviso tai gali softa ikrauti nauja ir is viso nekibs. O siaip dazniausiai kimba naudojant wap’a. Pasakysiu nors specifikacijoje akumas parasyta laiko iki 300val. Su senu softu pilnai pakrautas rodo apie 130. O siaip ner cia ko ji peikti. is wap.esato.com galima prisisiusti paveiksleliu. Deja melodiju tempas su senesniu eriku nesutampa tai atsisiuntus melodija ji groja per greit juokinga
Kai turejau T65, pas mane buvo R3A010 softas ir pilnai uzkrovus telefona, rodydavo kad laikys 206 valandas, todel kiek akumas laikys tikrai nepriklauso nuo softo versijos.
Kas del melodiju, tai galima is esato.com parsitempti, paskui per kabeli i kompa persipusti, susireguliuoti tempa ir atgal i telefa. Yra tokia Mider programke tam skirta, tik gaila, kad su T68i nelabai nori draugauti
Del akumo gal ir tiesa. Nustaciau kad ekranas issijunginetu ir budejimo laika padidino 20%
O del softo tai aktualu. Uzsienio forumuose teko daug skaityti, kiek pagreiteja ir pagereja telefo darbas su nauju softu. Tik va nerandu kas man ji uzkrautu.
Kas apie telefo pliusus ++++ tai 5 eiluciu ekranas. ir organaizeris cool, labai patogi savaites perziura. Aisku ne 68, bet …
Pliusai: didelis ekranas, mazas ir lengvas
Minusai: Trumpai laiko akumas (lietuvoj su Bite max 2.5paros, vokieciuose su Vodafone 3-3.5paros), per mazi mygtukai bent jau man (SMS gali beveik pamirst), veluojantis meniu. Beje, dar i vidu labai greitai pritraukia dulkiu kazkodel
Siaip T65 ekranas yra 6 eiluciu.
Kas del softo, tai kai reikejo man Kaune Bites salone Savanoriu pr., perrase, tik kad vel ta pati. Dabar R4A010 tikrai turi, gal net ir R5A010. Telefonas buvo garantinis, tai nachaliavu perpute, o siaip tai net nezinau kiek kainuoja
Na nezinau kaip ten pas tave su batarke, bet pas mane buvo is Bites salono pirktas ir batarke tempdavo iki savaites. Per savaite prasnekedavau apie 1 valanda, zaidmu nelosdavau. Del mygtuku, tai sutinku, kad gal kiek nelabai patogus
o kaip sužinoti softo versiją? ar yra kažkokia klavišų kombinacija tam skirta?
Acetonaz rašė:
o kaip sužinoti softo versiją? ar yra kažkokia klavišų kombinacija tam skirta?
><<<* ir eini i punkta service info/PI informacija