visishkai atshalo?
Nelauk ir sakyk jai viska i akis. paklausk jos viska ko nori. Nebijok.Viska gali buti, kad ir ji pati bijo pvz.: kad tu imsi ir paklausi jos visko, manau ji viska nutuokia, bet negali apsispresti pati…taigi geraiu ziauri tiesa i akis nei saldus melas, o tavo atveju tai netgi ne melas o tik svajones…
na jei iseina bandyk viska atgaivinti
bet jei tau nelabai svarbi ji ir pas ja nera noro stengtis del jusu abieju
tadus velniop spjauk i viska ir gyvenk laimingai neklimpk giliau…
bet is pradziu dar pabandyti verta kazka padaryti ir gal ne i baliukus ja kviesk o dviese pasibukit.
nelisk i visa ta sh… oi nelisk… spjauk i viska ir gyvent sau ramiai.
Pamiršk tu ją nenori nereikia, žiūrėk kad taip nebūtų tu ją myli,o ji tavim tik naudojasi.
Zinai sunki situacija, taciau manau ji dabar nori tik pasilinksimti ir nieko daugiau… Atvirai sakant manau kad ji tik zaidzia su tavim ir vistiek tu isgirsi ta atsakyma Ne ar dabar ar veliau, tai kam ilgai laukti, geriau pasieskok kitos paneles ))
Arba ji tik pasijuokti nori iš tavęs ir pasitaikius progai pasakoja savo draugėms kaip tu prie jos “prisiklijavai”, arba tau jaučia ką nors (nesvarbu, meilę ar tik draugiškumą) ir nenori ardyti visko…
reikia stebėti, kaip ji elgiasi su tavimi: ar tik į "tūsus" vaikšto, ar ir šiaip ką nors kartu nuveikti nori?
Aha…Pazistama situacija… Kaip tik siuo metu susiduriau su panasia problema Net nezinau, ka daryti. As suprantu ta mergina! man irgi pries kelis metus patiko vienas vaikinas! Tikriausiai buvau isimylejus - man jo reikejo! Bet mes buvom tik draugai…
Neseniai kazkaip atsitiktinai susitikom ir atgaivinom savo draugiskus santykius! Ir ka tu manai? Po keliu vakareliu jis man prisipazista, kad myli!!!
Sako, kad mylejo jau seniai, tik…Vat as ir manau, kad per daug vandens nutekejo, o be to viskas taip greit…
As netikiu tokia staigia meile! Jei nereikejo tada, kaip gali reiketi dabar?
o kodel gi ne? gal ir lieka kas suvirpina sirdi, prisiminimai, ar dar kas… bet laikas bega, gyvenimas keiciasi…jausmai kartais irgi
aisku gali. man kazkada tureta simpatija (ne meile) lygiai taip pat isgaravo. tiesiog nusibodo laukti ir kazko tiketis, spjoviau i visa ta reikala, o kada prasidejo atsilimas, man jau nei noro su tuo vaikiu ka nors daryti neliko, nei koki jausma galejau sukrapstyt, nors ir kiek stengiausi.
Jaučia jinai kažką, bet tie jausmai tokie prislopinti, kad neišlenda į paviršių. Jeigu žmogsu mėgsta save kankinti, tai ir po penkiolikos metų mylės, tačiau jei suvokia, kad gyvenimas tam per trumpas nukiša tuos jausmus kur nors giliai. Iš tikrųjų visi jausmai yra tik įsikalbėjimas, ką nori jausti, kaip aplinkybės liepia, tą ir jauti
Iš tikrųjų visi jausmai yra tik įsikalbėjimas, ką nori jausti, kaip aplinkybės liepia, tą ir jauti
[/quote]
kazkaip ne visai sutikciau, kartais aplinkybes buna tikrai nieko gera nezadancios bet va, stukteli ir nieko nepadarysi…
[/quote]
nes nori kad taip būtų, gal romantiškos ar mėgstančios kentėti sielos esi
Siusk ja n…
joke’as aisku, siaip jei rimtai, tai visi mes viska suprantam, o tavo atveju, jei mergina nerodo jokio entuziazmo, tai apsidairyk geriau aplinkui, juk tiek daug sauniu ir graziu merginu yra, o ypac lietuviu
Gyvenimas nestovi vietoj, nestovek ir tu
life rules
nice
Mielaj atrodo…
Man ir grazus jos rubeliai, tokie sviesiai ruzavi
tep mieeelai atrodo
Graziai apsirengus.labai grazi spalvo tokia rrrruuuuuuzzaaaavaaaaa