Visiems,kas brangina savo artimus....Klausimas:

Visiems,kas brangina savo artimus…Klausimas:

Na zmones,atsakykit i toki klausima:
Ar galetumet savo artimui paaukoti dali kuno - organa,kraujo perpylimui,odos persodinimui ir t.t?Cha cha
Ir dar:ko negaila butu zmogui,kuri labai mylite?(gal ir nelabai suformulavau sakini,bet manau esme suprasite)ŠypsenaTaip
Aciu uz atsakymusLabas

O kodėl gaila turi būt jei tai gali išgelbėt artimą ar juo labiau mylimą žmogų Nekaltas

Nesuprantu kaip toks klausimas iš vis gali kilt Nekaltas

torto, cia viskas ir pasakyta … TaipGerai

kraujo zinoma nepagaileciau, bet rankos ar akies negaleciau atiduoti

As vieiem is eiles sakau, jei netyciu mirciau, prasau naudokites kuom galit (akiu obuoliais (jie gal nelabai kokie, bet), inkstais, kepenim (irgi nelabai vertingas produktai,bet)). Cha cha
O jei rimtai, tai jei zmogu tai isgelbetu, kodel gi ne?

As esu is tu zmoniu, kurie stengiasi visada padeti draugui. Todel man nebutu gaila. As su malonumu padeciau. Ir donorystes ir kitais klausimais.

Tau tikriausiai kilo toks klausimas, nes prisikaitei kaip vyras savo zmonai irodydamas savo istikimybe padovanojo savo peni Cha cha

ash bevejk priesh metus daviau 500 ml kraujo… artimuj… Taip

jei neklystu, torto, tu esi motomanas Cha cha geraj pagalvok, kad gali bet kada prirejkt tau pagalbos ish aplinkiniu ir artimuju Taip

Kaip jau ten buvo, kad ir kokios kokybes ten buvo pimpis, kad ir kokios kokybes yra mano pimpis, bet ash jo tej jau niekam niekam Liežuvis

[/quote]

jeigu tikrai myli, del kito gali padaryti viska Taip

jeigu tikrai myli, del kito gali padaryti viska Taip

[/quote]

Tik nereikia chia pradeti apie daryma ish meiles… Nekaltas

Na jei ka nors dartyciau,tai tik del labai brangaus zmogaus!Bet visko tai tikrai ne,pvz.jei tas dalykas mane zemintu tikrai nedaryciau!

Butent… Taip

ryshkiai nieko nemyli…Sudužusi širdis

?

Jeigu tai isgelbetu ta zmogu,tai zinoma!Taip,ir jeigu tik as be to organo galesiu gyventi._

as manau kad artimiems,mylimies,brangiems zmonems tikrai paaukociau dalele saves Nekaltas aisq jei be tops daleles galeciau pati toliau laimingai gyventi Laimingas

Tai beabejo paaukociau,bile kad pagelbetuNekaltas

Tai aisku … Taip