Visiems,kas brangina savo artimus…Klausimas:
Na zmones,atsakykit i toki klausima:
Ar galetumet savo artimui paaukoti dali kuno - organa,kraujo perpylimui,odos persodinimui ir t.t?
Ir dar:ko negaila butu zmogui,kuri labai mylite?(gal ir nelabai suformulavau sakini,bet manau esme suprasite)
Aciu uz atsakymus
O kodėl gaila turi būt jei tai gali išgelbėt artimą ar juo labiau mylimą žmogų
Nesuprantu kaip toks klausimas iš vis gali kilt
torto, cia viskas ir pasakyta …
kraujo zinoma nepagaileciau, bet rankos ar akies negaleciau atiduoti
As vieiem is eiles sakau, jei netyciu mirciau, prasau naudokites kuom galit (akiu obuoliais (jie gal nelabai kokie, bet), inkstais, kepenim (irgi nelabai vertingas produktai,bet)).
O jei rimtai, tai jei zmogu tai isgelbetu, kodel gi ne?
As esu is tu zmoniu, kurie stengiasi visada padeti draugui. Todel man nebutu gaila. As su malonumu padeciau. Ir donorystes ir kitais klausimais.
Tau tikriausiai kilo toks klausimas, nes prisikaitei kaip vyras savo zmonai irodydamas savo istikimybe padovanojo savo peni
ash bevejk priesh metus daviau 500 ml kraujo… artimuj…
jei neklystu, torto, tu esi motomanas geraj pagalvok, kad gali bet kada prirejkt tau pagalbos ish aplinkiniu ir artimuju
Kaip jau ten buvo, kad ir kokios kokybes ten buvo pimpis, kad ir kokios kokybes yra mano pimpis, bet ash jo tej jau niekam niekam
[/quote]
jeigu tikrai myli, del kito gali padaryti viska
jeigu tikrai myli, del kito gali padaryti viska
[/quote]
Tik nereikia chia pradeti apie daryma ish meiles…
Na jei ka nors dartyciau,tai tik del labai brangaus zmogaus!Bet visko tai tikrai ne,pvz.jei tas dalykas mane zemintu tikrai nedaryciau!
Butent…
ryshkiai nieko nemyli…
?
Jeigu tai isgelbetu ta zmogu,tai zinoma!,ir jeigu tik as be to organo galesiu gyventi._
as manau kad artimiems,mylimies,brangiems zmonems tikrai paaukociau dalele saves aisq jei be tops daleles galeciau pati toliau laimingai gyventi
Tai beabejo paaukociau,bile kad pagelbetu
Tai aisku …