Visdelto ykalbejau viena
nedidele 800g 47cm
vietoi ruskiu ir anglu pamoku nulekiau parybacint
tikrai neatrodo kad 800gr cia tik mano nuomone,palauksiu kitu
man svarbiau ka man parodo bezmenas o ne ta ka jus manot man px ka jus manot kiek ji sveria
ir vel nepradekit kaip visada pyst proto nes jau uzpysat
sykart tikrai nenoiu tau pist proto,tiesiog sakau kaip man atrodo
o man vapse neydomu kaip tau atrodo ir gali net nesakyt kaip tau atrodo nes man nuosirdziai px
jausmas abipusis man px ka rodo tawo bezmenas
o man px ka rodo tavo ir kitu zvairiu akys
tikiuos supranti kad pries tawe nieko pries neturiu,cia tik seip diskusija del zuvies dydzio
va dabar supratau kad forkinant butina rankas isties tiek kiek pasieki nes kitaip busi apsauktas kad meluoji del lydekos svorio
Vysks normalė, vaikystėj da ne toks silks imdavo tik kodėl Tadaz be galvos???
as nesakau kad tu meluoji,gal tu ir tiesa sakai,cia man tik atrodo taip
nu bl nedarykit bobu turgaus nes susidaro yspudis kad cia diskutuoja ne vyrai o bobos besistengiancios prikibti prie kiekvienos smulkemenos ir darosi yspudis kad jus patys nesat niekados fotkine zuvu su neistiestom rankom o normaliai jas laikant prie kuno
Reikėjo kojas suskleist didesnis būtų atrodęs šiaip lydys tai šeip sau nors man ir su tokiais nesiseka, reiks vėliau pamėginsu gal pasiseks…
o ka runci jau taip nori pamatyt mano veida?
tadai jei tau px kitu nuomone ir komentarai tai kam isvis dedi ta fotke su savo laiminkiu?
todel kad laimiky pamatytu visi o ne del to kad nusprest kiek ji svere
O su galv foto neded, kad šulėj mokytoj nepamatytų kas į pamoks nein
viena yra nuotrauka su galva pasiknisk po foto laimikiu galerija gal rasi butent del to nededu nuotrauku su galva net visdelto viena esu ydejas gal mokytojos nepastebejo