Visdelto ykalbejau viena

Visdelto ykalbejau viena

nedidele 800g 47cm

vietoi ruskiu ir anglu pamoku nulekiau parybacint Cha cha

tikrai neatrodo kad 800gr Cha cha cia tik mano nuomone,palauksiu kitu

man svarbiau ka man parodo bezmenas o ne ta ka jus manot Cha cha man px ka jus manot kiek ji sveria Mirkt ir vel nepradekit kaip visada pyst proto nes jau uzpysat

sykart tikrai nenoiu tau pist proto,tiesiog sakau kaip man atrodo Liežuvis

o man vapse neydomu kaip tau atrodo ir gali net nesakyt kaip tau atrodo nes man nuosirdziai px Liežuvis

jausmas abipusis Liežuvis man px ka rodo tawo bezmenas Cha cha

o man px ka rodo tavo ir kitu zvairiu akys Liežuvis Cha cha

Juokiasitikiuos supranti kad pries tawe nieko pries neturiu,cia tik seip diskusija del zuvies dydzio Mirkt

va dabar supratau kad forkinant butina rankas isties tiek kiek pasieki nes kitaip busi apsauktas kad meluoji del lydekos svorio Nekaltas

Vysks normalė, vaikystėj da ne toks silks imdavo Taiptik kodėl Tadaz be galvos??? Apakęs

as nesakau kad tu meluoji,gal tu ir tiesa sakai,cia man tik atrodo taip

nu bl nedarykit bobu turgaus nes susidaro yspudis kad cia diskutuoja ne vyrai o bobos besistengiancios prikibti prie kiekvienos smulkemenos ir darosi yspudis kad jus patys nesat niekados fotkine zuvu su neistiestom rankom o normaliai jas laikant prie kuno

Reikėjo kojas suskleist didesnis būtų atrodęs Juokiasi šiaip lydys tai šeip sau nors man ir su tokiais nesiseka, reiks vėliau pamėginsu gal pasiseks… Kietas

o ka runci jau taip nori pamatyt mano veida? Flirtas

tadai jei tau px kitu nuomone ir komentarai tai kam isvis dedi ta fotke su savo laiminkiu? Nekaltas

todel kad laimiky pamatytu visi Mirkt o ne del to kad nusprest kiek ji svere Paplepėkim Nekaltas

O su galv foto neded, kad šulėj mokytoj nepamatytų kas į pamoks nein Juokiasi Juokiasi Juokiasi

viena yra nuotrauka su galva pasiknisk po foto laimikiu galerija gal rasi Nekaltas butent del to nededu nuotrauku su galva net visdelto viena esu ydejas gal mokytojos nepastebejo Drovus