Vis delto isirinkau BMW !!!!!

Vis delto isirinkau BMW !!!

Tai va sveiki visi dar karta, dekui uz issamius paaiskinimusŠypsena Siandiena is ryto nuvaziavom sutvarkem dokumentus… Ir jau kaip ir turiu BMW’a!! Zinoma reikes pora savaitgaliu paukoti sutvarkyti karba, pakeisti tepalus, nusipirkti tech. abziura, draudima ir dar keleta mazu problemeliu, siaip uz 325$ tai pakankamai tvarkingas ir geras automobilis…

…lucky you

Tonatos rašė:

Tai va sveiki visi dar karta, dekui uz issamius paaiskinimusŠypsena Siandiena is ryto nuvaziavom sutvarkem dokumentus… Ir jau kaip ir turiu BMW’a!! Zinoma reikes pora savaitgaliu paukoti sutvarkyti karba, pakeisti tepalus, nusipirkti tech. abziura, draudima ir dar keleta mazu problemeliu, siaip uz 325$ tai pakankamai tvarkingas ir geras automobilis…

tai pirksi ar praeidinesi tech.apziura Mirkt ?

Tonatos rašė:

Butu geras sutapimas, bet bmw 318 Šypsena

Reikejo deretis iki 318$ Šypsena

Tonatos rašė:

Bandziau deretis iki 250 nepavyko…, iki 318 taip pat, o gaila butu visai razi kaina bmw 318 uz 318$ Šypsena

O kiek prase, jei ne paslaptis?

Gimde seniokas stenejo is pradziu sake na be 300$ neatiduosiu, mane kad jis truputeli blogesniam stovyje, karbas visiskai mires ir etc., mes atvaziavom pasiziureti, jis 1,5 metu stovejo neuzvestas, tai akuma pakeitem pavargom keleta min. ir uzsivede. Kita diena jau jis sako, kad kaina sake nuo 300 iki 400$ + ziemines padangos su diskais ir tepaliukas dar, na o beto 325$ ir 40 l. kuro. Tai kaip pinigu atliekanciu nebuvo tai ir be padangu bus gerai ir dar ziema negreitai…

BMW kaip vynas, kuo senesne tuo geresne Cha cha ( Taip apie Lotus rase )

Laistom koki daleiskim si savaitgali!!! Vaziuoju greiciausiai siandiena techabziura pirkti!!! Šypsena Avarija kaip jau zinai buvo viena su moskvic 2141 Šypsena)), del sitos duzimo tai irgi nelabai prognozuojama…

WO! Geras pasirinkimas Šypsena Teisingas auto Šypsena sveikas atvykes i BMW turetoju ir lopytoju kluba Šypsena, o lopyt tai tikrai reikes nes tokiu metu… Bet bmw ne mashina, tai gyvenimo budas Šypsena. Tiesa, neprizhiurima puna ne ka praschiau uzh opelius Šypsena taigi, saugok.

Pusantru metu…, Karba siaip ar taip valyti arba keisti reikes… Na tikesimes jis dar (kuras) normalioje kondicijoje…

Na taip, techpase parasyta 316, bet variklio turis 1754 tai kaip ir 1,8… Su karbu bus problemu su tuo jau susitaikiau…

Hashe rašė:

Visi cia parinasi 318, bet jei ash neklystu tai tokis pats modelis kaip ir pas mane. Nors techpasy parashyta 318 (1.8 pagal variklio turi), taciau su karbais 1.8 (be i) BMW ejo 316. 318 buvo tik i su purskalu… pataisykit mane jei klystu

autoriui: numesk VIN numeriuka, pazeesim inete kas per monstras

Big H.

turejau eshery 318 karbas - irgi techpasy iraityta buvo 3 1 8 Šypsena nors ir man teko ivairias kalbas girdeti… pataisykit mane jei klystu Šypsena

sorry, pamirsau dar viena gera:

http://www.bmwlinks.com/BMW_Models/

Hashe rašė:

ZX… netinka trasa Šypsena reikia kur nors normalej… kaip pilaites Šypsena

Big H.
================================]
jei ""kaip pilaites Šypsena "", taj matyt pilaitei ir reikia…gal kai vietiniai rinksis koki eilini sestadieny taj ir mes atleksim…bet jau tiesa tarp 4 akiu nesigaus tada…

ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ… nusipirkai Cha cha

325 karbiuratorinis nebuna

jai tau reikia karbo 318 tai turiu mano bmw jau galas jai ka kreipkis i privata