Vis delto desiu

Vis delto desiu

nedek Ne

Xsenonus i halus,nusiraminkit,diena ir vakare nevazineju ju isijunges Šypsena Nekaltasbus naudojami tik uzmiestyje ir artejantiems rudienio vakaram Nekaltastik galvoju ka det (kelvinus),manau 4300 butu pats tas Nekaltas

i slyva imetem 6000k tai visai zjbs atrodo. dek ir tu 6000k

4300k Taip

10000k irgi zjbs

trulikas-6000 manau per yzuliai ziuresis su origanliais xsenonais liustrose Nekaltas4300 turetu but pats tas Idėja Skaitau

vistiek cia zibintai maziukai, tai pajabat. va pas bmw zjbs ruko zibintai, skaidraus stiklo, tai xenonai gerai atrodo. ypac kai yra angelai ir gamykliniai farose

kiek zeniai dabar kainuoja?

RM, buvau imetes ta slyva, kai idejom xenonus i ruko zibintus, tai prie gamykliniu visai zjbs ziurisi

uz 180 atrodo galiu dabar paimt Nekaltas

geriau geltonas lempickas grusk Gerai bent naudos bus,o ne tik grozis

turiu geltonų H4 komplektuką, gal kam reikia? Nekaltas

sau visai norėčiau, bet už**** kai jie perdega… tai bbs išeina, keisk tas lemputes ~100lt.

siaip su xenonais zjbs kelkrasciai apsisviecia kai ruko zibintai ijungti. pas mane kai skaidraus stiklo ir be xenonu zjbs. bet pradejo musarai kabinetis. tris kartus bauda siule. viena karta 100lt, kita karta 40lt o trecia karta gal 80lt Cha cha

Robi,ziurint uz kiek Cha cha ir ar gerai sviecia Cha cha

kokiu pagrindu bauda? jog ne gamykliniai xenonai?

siaip draugelis keite gamyklinius perdegusius i bmw, tai lemputes gal 80lt originalios kainavo

soprano, pas mane ne xenonai. paprastos zvakes. bet vistiek, kai alkani stovi, tai dasipist nori, bet Špyga Labas

originalias lemputes galiu po 80lt padaryt,o pirkdamas xsenonus,gaunu metam garantija,tai px del patikimumo Šypsena